Hi everybody. I am from England(because of my mother but my father from Turkey) but i can speak Turkish a little and i like this forum then i became a new member Then my name is Ayshe and i am 20 thax everybody
hi. welcome to MsXLabs Arena, hope to see you every time here.
siteyi birkaç gün önce özel bir durumumu araştırırken tesadüfen buldum.değişik biraz korkutucu gibi geldi hala anlamaya çalışıyorum .anlama aşamasında olduğum için de olumlu ya da olumsuz görüş bildiremeyeceğim.umarım aradığımı bulmama yardımcı olacak şeylerle karşılaşırım.
Bir Program arıyordum.Site ismine bakmadan girdim.Hem programı hem de Siteyi inceledim.Üye sayısı ve diğer forum sitelerinden farklı oluşu dikkatimi çekti. Sonra üye oldum . Bir süre daha siteyi takip ettim..Ayrılamaz oldum (:
Merhaba. bana Skyguy diyebilirsiniz. uzun süredir bu siteden bulduğum ödevler, bilgiler oluyordu. ve tabi bir üyenizin nicki çok hoşuma gitmişti. bende bu siteye kayıt olmaya karak verdim
slm bn alp bnde kafama ne takılırsa girer bakrım ödew osun hobi olsun (daha çok ödewlerde)hep msxlabs görüp kullanıyodum kendi kendime dedim ki madem bu kdr çok girip faydalanıyorum girip üye olim bari hiç değilse çewre edinirim daha matrak geçer die katıldım