Merhaba arkadaşlar. MsXLabs'la uzun zaman önce tanışmıştım. Ödev araştırmaları sayesinde ve birçok bilgi de bulmuştum. Üye olmak bugüne kısmetmiş. MsXLabs üyesi olduğum için de mutluyum.
hosuma gitdi...............................
uye oldum.....................................
bura cok guzel................................
oppa.................................................
bye-bye think.....................................
MERHABALAR SİTENİZE YENİ ÜYE OLDUM KESİNLİKLE BENİ İLGİLENDİREN BİR SİTE AMA HİÇ BİR YERE GİRİŞ YAPAMIYORUM YADA BEN BECEREMEDİMŞUBAT AYINDA BENİ NELER BEKLİYOR ÖĞRENMEK İSTİYORUM BİR AKREP OLARAK ŞİMDİDEN TŞK.
Herkese selam,bugüne kadar bir çok paylaşımınızdan faydalanan bir internet kullanıcısı olarak aranıza katılmaya karar verdim,umarım birlikte güzel paylaşımlar yaşarız,hepinize merhaba diyorum,
Oğuz
Msxlabs ı kimse bana tavsiye etmedi.Fakat bir iki araştırma yaptığımda neredeyse bütün cevapların bu siteden geldiğini gördüm.Böyle bir siteyle tanışmam tamamen böyle oldu ve site gerçekten müthisss.
GoogLe'dan Program Arama Sonucunda Kendimi ßurda ßuLdum..Daha Çok Zaman Kayßetmeyip Hemen Üye oLdum Umuyorum ki İyi Yaptım..Çünkü Site Çok GüzeL Emeqi Geçen Herkesin Eline SagLık..ÖzeLLikLe Site Sahißinin ßöyLesi HarikûLade ßir Site oLuşturdugu İçin N'e Kadar Teşkkür Etsek Azdır HeraLde..İyi Vakit Geçirmem diLegiyLe Şimdiden Hşß
sLm ben elif aslında eski bi üyeydim evlendikten sonra bir süre internetim yoktu MsX den mahrum kalmıştım sonra internetim oldu ama bebeğimde doğdu bu sefer fırsatım olmadı bulduğum ilk fırsatta geldim ama üyeliğim iptal olmuştu bende aynı isimle tekrar geldim hepinize kavuşmak tekrar çok güzel...
Sitenizle nasıl tanıştım:Genç bir arkadaş,Zafer abi sen bilirsin, Dünya ile Ay ve Güneş arası ne kadardır diye sordu.Birden bu mesafeleri km olarak bilmediğimin farkına vardım.Işık hızı olarak biliyordum ama arkadaşa anlatabilmem için km ye çeviremedim.Öğreneyim sana söylerim dedim.Google da arayınca sizin (artık bizim) site sayfa başıydı.Sorulan sorulara verilen cevaplardan ve kullanılan üsluptan çok hoşnut kaldım.Anladım ki site kalite barındırıyor.Üye olmak için fazla düşünmeye gerek yoktu.Aranıza katılmaktan ben de mutluluk duydum.Teşekkür ederim.