Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 471

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.201 Cevap: 5.357
bhllcn - avatarı
bhllcn
Ziyaretçi
30 Ocak 2011       Mesaj #4701
bhllcn - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. MsXLabs'la uzun zaman önce tanışmıştım. Ödev araştırmaları sayesinde ve birçok bilgi de bulmuştum. Üye olmak bugüne kısmetmiş. MsXLabs üyesi olduğum için de mutluyum.
Sponsorlu Bağlantılar
leyla13 - avatarı
leyla13
Ziyaretçi
31 Ocak 2011       Mesaj #4702
leyla13 - avatarı
Ziyaretçi
selam think.............................
google-den girdim.....................
Sponsorlu Bağlantılar
hosuma gitdi...............................
uye oldum.....................................
bura cok guzel................................
oppa.................................................
bye-bye think.....................................
HÜRREM - avatarı
HÜRREM
Ziyaretçi
1 Şubat 2011       Mesaj #4703
HÜRREM - avatarı
Ziyaretçi
MERHABALAR SİTENİZE YENİ ÜYE OLDUM KESİNLİKLE BENİ İLGİLENDİREN BİR SİTE AMA HİÇ BİR YERE GİRİŞ YAPAMIYORUM YADA BEN BECEREMEDİMMsn HappyŞUBAT AYINDA BENİ NELER BEKLİYOR ÖĞRENMEK İSTİYORUM BİR AKREP OLARAK ŞİMDİDEN TŞK.
cacag - avatarı
cacag
Ziyaretçi
2 Şubat 2011       Mesaj #4704
cacag - avatarı
Ziyaretçi
ben internete girdiğimde google da bi şeyler araığımda bu site gözüme çarpıyodu ben de üye olmaya kara verdim
skyday - avatarı
skyday
Ziyaretçi
6 Şubat 2011       Mesaj #4705
skyday - avatarı
Ziyaretçi
Herkese selam,bugüne kadar bir çok paylaşımınızdan faydalanan bir internet kullanıcısı olarak aranıza katılmaya karar verdim,umarım birlikte güzel paylaşımlar yaşarız,hepinize merhaba diyorum,
Oğuz
MiKe - avatarı
MiKe
Ziyaretçi
10 Şubat 2011       Mesaj #4706
MiKe - avatarı
Ziyaretçi
Msxlabs ı kimse bana tavsiye etmedi.Fakat bir iki araştırma yaptığımda neredeyse bütün cevapların bu siteden geldiğini gördüm.Böyle bir siteyle tanışmam tamamen böyle oldu ve site gerçekten müthisss.
caLsberq - avatarı
caLsberq
Ziyaretçi
10 Şubat 2011       Mesaj #4707
caLsberq - avatarı
Ziyaretçi
GoogLe'dan Program Arama Sonucunda Kendimi ßurda ßuLdum..Daha Çok Zaman Kayßetmeyip Hemen Üye oLdum Msn Lipssealed Umuyorum ki İyi Yaptım..Çünkü Site Çok GüzeL Emeqi Geçen Herkesin Eline SagLık..ÖzeLLikLe Site Sahißinin ßöyLesi HarikûLade ßir Site oLuşturdugu İçin N'e Kadar Teşkkür Etsek Azdır HeraLde..İyi Vakit Geçirmem diLegiyLe Şimdiden Hşß Msn Happy
MİR - avatarı
MİR
Ziyaretçi
15 Şubat 2011       Mesaj #4708
MİR - avatarı
Ziyaretçi
Soru cevap sitesi arıyordum google den ordan buldum güzel siteniz var saygılarımla.
__cRiMiNaL__ - avatarı
__cRiMiNaL__
Ziyaretçi
19 Şubat 2011       Mesaj #4709
__cRiMiNaL__ - avatarı
Ziyaretçi
sLm ben elif aslında eski bi üyeydim evlendikten sonra bir süre internetim yoktu MsX den mahrum kalmıştım sonra internetim oldu ama bebeğimde doğdu bu sefer fırsatım olmadı Msn Grin bulduğum ilk fırsatta geldim ama üyeliğim iptal olmuştu bende aynı isimle tekrar geldim hepinize kavuşmak tekrar çok güzel...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Şubat 2011       Mesaj #4710
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sitenizle nasıl tanıştım:Genç bir arkadaş,Zafer abi sen bilirsin, Dünya ile Ay ve Güneş arası ne kadardır diye sordu.Birden bu mesafeleri km olarak bilmediğimin farkına vardım.Işık hızı olarak biliyordum ama arkadaşa anlatabilmem için km ye çeviremedim.Öğreneyim sana söylerim dedim.Google da arayınca sizin (artık bizim) site sayfa başıydı.Sorulan sorulara verilen cevaplardan ve kullanılan üsluptan çok hoşnut kaldım.Anladım ki site kalite barındırıyor.Üye olmak için fazla düşünmeye gerek yoktu.Aranıza katılmaktan ben de mutluluk duydum.Teşekkür ederim.