ADIM DENİZ,
herkese selam öncelikle bu siteyi bana kimse önermedi ben kendim buldum
İNTERNETTE MSN nasıl yüklenir diye yazdım ve açılan sayfadaydınız...laptopumda arıza vardı arkadaşım formatladı sonrasında messenger programını yükleyemedim ne yaptıysam halada yüklenmedi.bununla ilgili bilgi almak adına girdim siteye ama başaramadım burda yazılanlarla artık bilgisayar programlarıyla uğraşanlara götürmem gerek diye düşündüm.
aslında formu dolduruken kendimden bahsettim aynı şeyleri yazmıyayım.kısaca ifade edeyim ama yinede,
adım deniz evliyim 14 yaşında bir oğlum var..iyi niyetli samimi sıcak kanlıyım izmirliyim ve izmirde yaşıyorum.neşeli insanların arasında olmaya özen gösteririm.her fırsatta gülerim.hayatımızda yeterince eziyet üzüntü acı var o yüzden stresli ortamlarda bulunmuyorum elimden geldiğince...beşiktaşlıyım sonsuza dek...milliyetçiyim ülkemi seviyorum bugünlere gelmemi sağlayan Atatürk'e hayranım...müzik dinlemeyi sinama izlemeyi kitap okumayı severim.gezmek yeni yerler görmek hoşuma gider.arkadaşlarla sohbete kahve keyfin eayrıca bitter çikolata yemeğe bayılırım.bu kadarım işte kendi halinde bir dünyalı................