bende rastgeLdim bi kaç aRkadas öneRdi aRtık buRadayım yeniyim acemi sayıLırım daha önce biRçok sitede HackshieLd ve antitorrent üzerine pro adminLiq yaptım isim veRmicem buRaya gELmemin amacı onLine oyunLaRdaqi tüm acıkLaRı biLmem Beyaz şapkaLı bir hackerim demek isteRm ama bunu diyenLeR lameRdiR =)) onLine heR türLü oyunLaR icin deStek verebiLiRim.. sevdimm bu siteyiii
Merhaba, ben DJ Maxlife. Bilgisayar denen illete acaip tutkum var. Hayatımı oyun serverlerinde ve bazı rpg sitelerinde yöneticilik yaparken geçirdim. Hayatıma renk katmak içinde bu foruma üye oldum. Sakin biriyimdir. İlk öncelikle bu sitenin adını akılda tutmak zor olduğu için bu forum diyecem. Bu forumu merakımdan buldum. Bu arada hala oyun serverlerindemisiniz...? diye sorarsanız evet, hatta server sitelerinde moderatörlük ve asistanlık yaptım ve yapmaktayım. İlerde belki bu siteninde moderatörlüğünü yapmak isterim.. Benden bu kadar, şimdiden sizlerle ve admin arkadaşlarla tanıştığıma memnun oldum.
Ben Nazlıkurt; Sitenizi sörf yaparken tesadüfen buldum. Çok memnunum. Aradığım her şey var. Hatta fazlası bile var. Umarım sizlerde benden memnun kalırsınız. Her kese iyi akşamlar diliyorum...