selam, ben aslinda birkac yil önce bulmusdum burayi msn icin biseyler ararken ama uzun zamandir msn i kullanmadigim icin burayida birakmisdim, artik yine aklima geldi ve yeniden üye oldum. Herkesin emegine eline saglik
Msxlabs ile bir ödevi ararken tanıştım . Sanırım fazla yerde bulamamıştım . Sonra başka ödevler ararken çoğunlukla bu site hep karşıma çıktı . En sonunda bende yardım olsun diye bazı sorulara cevap yazmaya ve konular açmaya başladım . Misafir olmama rağmen bu hakkı kullanabildiğim için de msxlabsı çok sevmiştim . Cevabını bulamadığım sorularda hep bu siteye uğruyordum . Bir gün bende üye olmak istiyorum . Çünkü msxlabstaki bilgiler bana çok işe yarıyo . Aynı zamanda bende daha fazla bilgi vermek istiyorum insanlara Yazan ; Yes
Merhabalar ; Bende bu sitenin müdavimlerindendim. Bugün hafta sonu olduğu için aklımda kalmış, bakayım eskilerden kimler varmış dedim. Oda ne birde girdim ki, üyelik iptal. Tabi yeniden üye olduk. Herzamanki gibi yine bizi karşılayan hazır kıta ThinkerBeLL : )))
Merhaba ben msxlabs'ı ödevlerimi ararken tanıdım ve çok sevdim. Özellikle fen ve sosyal ödevlerimde çok yardımcı olduğu için acaba nasıl bir yer diye merak ettim ve üye oldum.Daha yeni üye olduğum için hiç arkadaşım yok.
Ben arkadaş edinmeyi çok seven biriyimdir.Benimle arkadaş olabilirsiniz.Yüzmeyi gerçekten de çok severim.