Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 488

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.150 Cevap: 5.357
brk2103 - avatarı
brk2103
Ziyaretçi
5 Aralık 2011       Mesaj #4871
brk2103 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba kısaca burak.
arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştım bu siteyle.
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
beyazmasa - avatarı
beyazmasa
Ziyaretçi
6 Aralık 2011       Mesaj #4872
beyazmasa - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar
öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, emeklerinize, yüreğinize, ellerinize sağlık, forum sitenizi internette araştırma yaparken gördüm, inceledim ve kullanıcı sayısının çokluğu ve içeriği çok dikkatimi çekti, çok geniş kapsamlı ve paylaşımların yararlı olduğuna inanarak bende bu ailenin bir ferdi olmaya karar verdim,
Sponsorlu Bağlantılar

Üç bayan arkadaş bir site kurduk, botanixir.com. bitkisel ürünlerin bulunduğu bir site, daha çok yeni, bu sitemizi ilerletmek, tanıtmak, üye sayısını artırmak ile ilgili araştırmalar yaparken buldum forum sitenizi, ve forum sitenizde bizim gibi yeni site kuranlara tanıtım izni vermeniz, çok çok güzel bir uygulama,

Tekrar ellerinize sağlık diyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
fani wampire - avatarı
fani wampire
Ziyaretçi
6 Aralık 2011       Mesaj #4873
fani wampire - avatarı
Ziyaretçi
aslında böyle bir sitenin warlıgından haberim yoktu. bu siteyle tanışmam tam bir tesadüf ama çok güzel bir tesadüf. Çok memnun kaldım bu siteden, kesinlikle üye olmak; olmayanları uyarmak gerek!Msn Happy(ff)Msn LolMsn Rotfl
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
Placebo Etkisi - avatarı
Placebo Etkisi
Ziyaretçi
8 Aralık 2011       Mesaj #4874
Placebo Etkisi - avatarı
Ziyaretçi
İnternette bişeyler ararken ikidebir rastladığım bir siteydi. Bigün;"Yeter ya! ne bu hergün hergün karşıma çıkıyor!?" dedim ve en sonunda bugün kayıt oldum.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 4 üye beğendi.
JéLiBoN - avatarı
JéLiBoN
Ziyaretçi
11 Aralık 2011       Mesaj #4875
JéLiBoN - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben Melike Dilara.Msx`i uzun zamandır duyuyordum.Üye olmak şimdiye nasip oldu.Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
yeşim - avatarı
yeşim
Ziyaretçi
12 Aralık 2011       Mesaj #4876
yeşim - avatarı
Ziyaretçi
merhaba

siteniz gerçekten çok güzel yeni üye oldum olurken farklı dinler araştırdığım için burda bulabilceğimi düşündüm fakat anladım ki aradığım şey burda değil bu nedenle üyelikten vazgeçtim fakat bir türlü başaramadım acil yardımınızı rica etmekteyim ...bu konuda yardımcı olursanız sevinirim başarılarınızın ve üye sayınızın artması dileğiyle teşekkürler....
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
sade - avatarı
sade
VIP hazan
12 Aralık 2011       Mesaj #4877
sade - avatarı
VIP hazan
merhaba ben sade bu siteyi oğlumun derslerini ararken buldum ama artık bağımlısı oldun burası benim ikinci dünyamgibi oldu ne ylan söylim burda yaşamak mükemmel Smiley9iki varsın maviMMMTender
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011       Mesaj #4878
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
yeşim adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba

siteniz gerçekten çok güzel yeni üye oldum olurken farklı dinler araştırdığım için burda bulabilceğimi düşündüm fakat anladım ki aradığım şey burda değil bu nedenle üyelikten vazgeçtim fakat bir türlü başaramadım acil yardımınızı rica etmekteyim ...bu konuda yardımcı olursanız sevinirim başarılarınızın ve üye sayınızın artması dileğiyle teşekkürler....

Merhaba, Bu linki inceleyebilirsiniz. > Dünya Dinleri - Liste
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
fatmanur - avatarı
fatmanur
Ziyaretçi
13 Aralık 2011       Mesaj #4879
fatmanur - avatarı
Ziyaretçi
Ben bu siteyle şöyle tanıştım ve üye oldum. her araştırma yaptığımda bu siteyi açar araştırmamı yazardım. bu sitenin bütün bilgi var diyerek üye oldum kendime arkadaş olmak için birisi arıyorum ama arkadaş olmaları için tanışmamız gerekiir.Msn Grin
didem92 - avatarı
didem92
Ziyaretçi
13 Aralık 2011       Mesaj #4880
didem92 - avatarı
Ziyaretçi
Ben bu siteye nereden ulaştım kısaca aslında bu site kendi tanıtımını resmen yapıyor bir çok konuya sahip oldukları için benim yazdıgım bir konuda bu site çıktı cevaplar ve konular çok ilgimi çekti ben de üye olmak istedim vedeoldum..Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.