MsxLabs'ı yıllardır biliyorum. Fakat aranıza katılmak bugün nasip oldu. Benide aranıza kabul ederseniz sevinirim
Neler yaparım;
- Şirketin birtanesinde webmasterlik yapıyorum, SLR fotoğraf makinaları ile uğraşıyorum ve son olarak radyo programcılığı yapmaktayım. Herkese iyi forumlar dilerim.
Merhaba MsxLabs ile tanışma tabi Global arama motoru olan Google aracılığı ile oldu biraz meraklıyımdır (: Forumları yada ilgi duyduğum başlıkları araştırır hitlerine bakarım .. tabi burayı çok önceden biliyordum yada biryeş aradığımda gene Googlede üst sayfalarda çıkması msxLabs ın ne kadar geniş bir bilgi paylaşımının göstergesidir . ve beimde burda olup hep almak değilde birazda paylaşım yapmak istedim açıkcası Her neyse iyiki geldimişim faydam olucaksa ne mutlu bana (:
Sitenizi gerçekten çok beğeniyorum.
Abur cubur herşeyi doldurup da hiç bir şeyi tam beceremeyen siteleri gördükçe
daha da çok hoşuma gidiyor.
Başarılarınız devamı dileklerimle...
edward ve bella ile ilgili resim ararken buldum.hemen üye oldum ... üye olduktan iki gün sonra tekrar ggirdim ve gerisinde bağımlı oldum.... ahhh msx ahhhh ebnim yeni dünyam oldun o günden sonra....
bir araştırma yaparken baktım eğlenceli bi site hemen kaydoldum başta pek anlayıp ısınamadım ama sonradan diğer tüm paylaşım siteleri arasında aslında en yararlı olduğu kanısına vardımmm...
Hayırlı günler ben sitenizi tesadüf eseri buldum hoşuma gitti..
Ve şimdi aranızdayım11 yaşımda başladım ve 5 seneden bu yana hala devam etmekteyim web sayfalarında editörlük yapıyorum ve genelde resim gift yapımlarım daha fazladır umarım forumunuzdada güzel paylaşımlarda bulunucam