Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 495

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.150 Cevap: 5.357
gözdem - avatarı
gözdem
Ziyaretçi
25 Şubat 2012       Mesaj #4941
gözdem - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba,
bence bu site harika neredeyse istediğim herşeyi buldum bugüne kadar... Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
siteyle tanışalı oldukça zaman geçti... ne ararsam karşıma bu site çıkıyordu... bende artık herşey için ilk bu siteye bakıyorum... emeği geçen herkesin ellerine sağlık... Msn Happy

---------- Mesaj tarihi 14:07 ---------- Önceki mesaj tarihi 14:03 ----------

Merhaba,
bence bu site harika neredeyse istediğim herşeyi buldum bugüne kadar... msn happy
siteyle tanışalı oldukça zaman geçti... ne ararsam karşıma bu site çıkıyordu... bende artık herşey için ilk bu siteye bakıyorum... emeği geçen herkesin ellerine sağlık... msn happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
AirFoRcE_11 - avatarı
AirFoRcE_11
VIP VIP Üye
25 Şubat 2012       Mesaj #4942
AirFoRcE_11 - avatarı
VIP VIP Üye
Video klip hazırlıyordum, gerekli tüm aksesuarlar hazır sanırken, bazı fotolarda erksik olduğunu farkettim google'a "hüzün fotoğrafları" yazdıklan bu yana msx'liyim..

Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
kulturkankiler - avatarı
kulturkankiler
Ziyaretçi
25 Şubat 2012       Mesaj #4943
kulturkankiler - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba, bir arkadaşın tavsiyesi ile sitenizi inceledim ve çok beğendim hemen üye oldum.İnşallah hep beraber yararlı paylaşımlarda bulunarak güzel dostluklar kurarız.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
seymaalan - avatarı
seymaalan
Ziyaretçi
27 Şubat 2012       Mesaj #4944
seymaalan - avatarı
Ziyaretçi
Ödevlerimi yaparken msxlabs hep en ön sırada oluyor oradan derslerime yazarlanıyorum sürewkli bu siteye üye oluyum diyordum ve bugün bayağı bir fazla ödevim vardı ve hepsindede msxlabs'ı kullandım artık üye molma zamanım geldi dedim Msn Grin ve hemen üye oldum ve siteden çokk memnunum Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
zeynep98 - avatarı
zeynep98
Ziyaretçi
29 Şubat 2012       Mesaj #4945
zeynep98 - avatarı
Ziyaretçi
Ben bu siteyi googledan kafamdan harfler yazarken buldum Msn Happy tesadüf yanii .)
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
OnlinePowerTime - avatarı
OnlinePowerTime
Ziyaretçi
29 Şubat 2012       Mesaj #4946
OnlinePowerTime - avatarı
Ziyaretçi
Bir konu hakkında bilgi ararken buldum.
Bulduğum için de mutluyum.
Güzel bir site, güzel bir tarz.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
berkay_2000 - avatarı
berkay_2000
Ziyaretçi
29 Şubat 2012       Mesaj #4947
berkay_2000 - avatarı
Ziyaretçi
Hamm yerken kardeşim bana çarptı o arada yanlışlıkla bu site açıldı. Sonra çok güzel bir site olduğunu gördüm ve kayıt oldum yani, az önce oldu bu.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
4 Mart 2012       Mesaj #4948
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
Alıntı
buz perisi adlı kullanıcıdan alıntı

edward ve bella ile ilgili resim ararken buldum.hemen üye oldum ... üye olduktan iki gün sonra tekrar ggirdim ve gerisinde bağımlı oldum.... ahhh msx ahhhh brnim yeni dünyam oldun o günden sonra....

^ Kardeşimin yazdıkları hesaplar birleştirildiği icin ben yazmisim gibi gorunuyor..

Hıh! Ben buraya coook önceden de üyeydim.Bi gün yine kendi blogum icin resim arıyordum;bi baktım MsX'teyim.Sonra giriş yapmaya calistim üyeliğimin silinmiş olduğu gerçeğiyle yüz yüze geldim Crying..(sure uzatılabilirse çok iyi olurHıh 2) Yeniden üye oldum.Eskiden olan hic kimse yoktu.(cok aciMsn Sad) Burayı nasıl özlediğimi fark ettim In Love ve buz perisi nickiyle devam ettim MsX macerasına (kardeşimin hesabıyla birleştirildi.) Sonrası malum.Calistim tekrar zaten onceden de hak etmiş olduğum bu konuma geldim.Hıh!

Shy 2 Bana istediğini yapabilirsin amcam(kompetankedi).Hakettim.Manzarali bir mezarlik vasiyetimdir.Msn Cool
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
In science we trust.
L4r0xyL - avatarı
L4r0xyL
Ziyaretçi
4 Mart 2012       Mesaj #4949
L4r0xyL - avatarı
Ziyaretçi
O Beni BuLdu..
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
woltka1001 - avatarı
woltka1001
Ziyaretçi
4 Mart 2012       Mesaj #4950
woltka1001 - avatarı
Ziyaretçi
Daha yeni bir üyeyim 3 ayımı dolduracagım.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.