Meraba ben kısa olarak şöyle tanıştım:
öyle zor bir proje vermişlerdiki kardeşime cevabı hiç bir yerde yoktu.
birden burası çıktı çok beğendim yazıyı sonra tekrarladı olay ve bazılarını bende biliyordum bu yüzden buraya kanım ısındı artık ödev yokkende bakıyordum dedimki:
Ben niye üye değilim?
Üye oldum ve o günden sonra buraya bağlandım...
Yıllar önce bende araştırmalar içindeydim. Özellikle msnplus denen plug in için birseyler ararken kendimi burda buldum. Burdan etkilendim. Su an birçok sosyal ağdan Facebook'tan vs.'den katkat kaliteli ve özgün.
Merhaba ben hürkan 18 yaşındayım. Küçükken forumu abimden görmüştüm eski halini hatırlar gibiyim. Üye olmak bu güne kısmetmiş. Siteye girince logonun üzerine tıklayınca sesler falan çıkardı abim girdiği zamanlar hoşuma giderdi. İstanbulda yaşıyorum açıkca konuşmak gerekirse forumun eski temasını daha çok severdim Merhaba herkeze.
Her zaman görüyodum birşeyler ararken falan ama hiç ilgilenmemiştim sonra birgün bir matematek formulu ararken buldum burda kendimi daha sonra da bir arkadaşım Allah ın işine bakın ki tavsiye etti her aradığını bulabiliyorsun diye bugün de üye oldum işte ve burdayım inş. iyi vakit geçiririz ayriyetten sitede katkısı olan herkesin ellerine sağlık mükemmel bir site
TEKRARDANSELAMUN ALEYKUM; SABAH NAMAZINDAN SONRA KALKDIM, PCYI ACAYIM DEDIM. BEN KURAN BILMIYORUM, AMA CUZU OKUMAK ISTIYORUMÇ NASIL OLUCAK ONA BAKMAK ISTIYORDUM. TIKLADIM NASIP SIZIN SITE YADA FORUMUNUZ CIKDI. BILGILNMEK ISTIYORUM. KURAN BILMIYEBILIRIM AMA OGRENMEK ISTIYRUM. BAYANIM 50 YASINDAYIM. BU YASIMA KADAR KUL OLMADIM. INSALALH BUNDAN SONRA RABBIM EKUL OLURUM. BUTUN DILEGIM BUDUR. NIYETIM ALLAH RIZASIDIR.. KURAN BILMEDEN CUZ OKYABILIRMIYIM. BUNU MERAK EDIYORUM. ALLAHIM SIMDIDEN RAZI OLSUN...