Ziyaretçi
Nasıl tanıştığımı gerçekten hatırlamıyorum ama çok önceden tanışmıştım. O zamanlar bu forum bu kadar gelişmemişti. Sıradan bir şeydi işte. Ama okul yüzünden bir süre giremedim bu foruma. 180 gün sonra da üyeliğim iptal edilmişti. Yıllar sonra işte geri döndüm. Ve forum gerçekten çok iyi olmuş. Ellerinize sağlık.
Futbol ve basketbol oynamayı sevmem. Çünkü yeteneğim yoktur.
Öte yandan bilgisayarla uğraşmayı severim ve klavye üzerinden herhangi bir yazarlık yapmayı da isterdim. Tabi kendi düşüncelerim değil de başkalarının söylediği yazılarını sanal aleme geçirmekti burada kastettiğim. Çünkü benim yazarlık yeteneğim de yoktur.
Şu an 12. sınıf öğrencisiyim. Sınavlara çalışmak gibi bir derdim var. Hayat gerçekten de çok zor. Hani hepsini anlarımda matematiği anlayamam. Ne kadar çalışsam da ertesi gün unuttuğum konudan sınav olacağımı bile bile hala çalışmaya çalışmak üzerinde biraz çalışmalarım var.
Her neyse, yazdığım bazı yazılar var. Alıntı yapmışlığım da var. Dedim ya yazarlık yeteneğim yok diye. Bloğum var işte. Kimsenin takip etmediği. Bloğuma buradan ulaşabilirsiniz.
Liseye başladığımdan beri yurtta kalıyorum. Artık eve gelmek misafirlik gibi geliyor. Artık alıştım diyebilirim. Yani annem ve babamı da hiç özlemiyorum diyebilirim. Bu sene benim için zor bir sene olacak ama artık yapacak bir şey yok. Çalışıp sabretmeye bakacağız. Şimdilik bu kadar yeter.
Futbol ve basketbol oynamayı sevmem. Çünkü yeteneğim yoktur.

Sponsorlu Bağlantılar