Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 88

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.853 Cevap: 5.357
pennyroyaltea13 - avatarı
pennyroyaltea13
Ziyaretçi
26 Kasım 2006       Mesaj #871
pennyroyaltea13 - avatarı
Ziyaretçi
kafamı kurcalayan bazı sorular vardı. google a bu soruları yazdım cevaplarını bulabilirmiyim acaba ben diyerekten ve o an işte o an karşıma ulvi bir şekilde sitenizi pardon sitemizi çıkarıverdi. tereddüt etmeden tıkladım ve birde baktımki oldukça kapsamlı ve taktireşayan bir başyapıtın eşiğindeyim. hemmen üye oldum. herkesi saygıyla selamlıyorum. üyeyim öyleyse varım!
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Kasım 2006       Mesaj #872
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Yakamozvari adlı kullanıcıdan alıntı

Maalesef sitenizle pek hoş bir şekilde karşılaşmadım.
Bana ait bir şiirin sitenizde ismim silinerek yazılmış olması dolayısı ile sitenizle google araması sayesinde tanıştım.

Sponsorlu Bağlantılar
Şu anda tanışmaktan memnunmuyum değilmiyim gerçekten bilmiyorum.
Şiirlerin paylaşılması kendi adıma hoşuma gider ama bu şekilde paylaşılmasının kabul edilebilir yanı yok.
Baktığım kadarıyla alıntı yapılan şiirler isimler silinerek ekleniyor sitenize ve bu konuda yönetimin hiç bir ikazı gözükmüyor.
Eğer emeğe önem verilmiyorsa bunları yapanlar site için harcanan emeğe de değer vermeyeceklerdir.
www.msxlabs.org/forum/yazin-hayati/2293-bitmis-sevdalara-203.html adresinde bulunan kağıt kalem isimli şiir bana ait olup yazılı olduğu yerlerde adımda var iken bu şekilde bir uygulamanın anlamını kavrayamadım.
Saygı adına, sevgi adına, emeğe hürmet adına insana kıymet adına üzgünüm.

Esin Çınar

-------------------------------------

Şiirin orjinali :

Kağıt-kalem

İşte önümde kağıt, kalem ona bakıyor
Hareket edemiyor, boynu bükük duruyor
Kağıtta bin bir cilve, uçları kıvrılıyor
Kalem kağıda aşık, ne hayaller kuruyor

Bezgin bir el uzanıp, kağıdı düzeltiyor
Elin diğer kardeşi, kaleme sarılıyor
Beyaz kağıt üstünde, sanki aşk yaşanıyor
Kalem büyük bir zevkle, kağıda boşalıyor

Satırlar belirdikçe, kağıt değerleniyor
Kalemin bıraktığı, izler paha ediyor
Bu aşk devam ederken, istenmeyen oluyor
Daha sayfa dolmadan, mürekkebi bitiyor

Yana uzanıp kalem, belki yardım bekliyor
Tükenmek üzere aşk, elden bir şey gelmiyor
Bir anda ötelerden, başka kalem geliyor
Kalem kağıda aşık, kağıt elden gidiyor..

Esin Çınar
07.08.2006

Saygılarımla

Siirinizin altina isminiz eklenmistir. Ayrica asagida ki link'te 2. madde'yi incelemenizi rica ediyorum.

Site ve Forum Kurallari
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Kasım 2006       Mesaj #873
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben derdim, deli derlerdi içlerinden eminim.Msn Happy Öncelikle:foruma katkı olsun diye şiir, eklemeden önce, şiir'in yazarı araştırılmalı. Emeğe saygı diye birşey var.

Burda Herkes şair dediğimde Moderatör arkadaşlarım beni banlayacaklardı nerdeyse. işte tepkili bir şair arkadaşımız çıktı ortaya. benim tepkimin kanıtı bu olsa gerek...

şimdi üyeleri de, Yönetimin bilgilendirmesi gerek diye düşünüyorum. Kısa bir anlatımla tüm üyeleri mesajla bilgilendirmek zor olmasa gerek...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
mehmet31 - avatarı
mehmet31
Ziyaretçi
26 Kasım 2006       Mesaj #874
mehmet31 - avatarı
Ziyaretçi
dowland program ararken buldum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Kasım 2006       Mesaj #875
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sn. xcherry
Sitenize üye olmadan önce her sitede yaptığım gibi ilk önce kurallar kısmını okudum.
Her yerde olduğu gibi elbette siteye gönderilen mesajlardan öncelikle sahipleri sorumludur.
Fakat bunlar genellikle kendi fikir ve düşünce üretimlerine yönelik bir sorumluluktur.
Site içersindeki davranış sorumluluklarının da bilincinde olmaları sitenin yüzünün daha çok gülmesini sağlayacaktır.
Okuduğumu söylediğim kurallar içersinde özellikle 10. madde ve sitede gördüğüm uygulamaları en hoşuma giden kısmı idi.
Bu arada belirli bir zaman içersinde site içerisinde yaptığım gezintide resimli şiirlerimden de eklenmiş olduğunu gördüm, o beni rahatsız etmedi çünkü hiçbir değişiklik yapılmadan eklenmişti.
Bu şekildeki her türlü paylaşımı hoşnutlukla kabul ediyorum. Hatta yapanlara teşekkür edecek kadar.
Kuralların 12.nci maddesine biraz aykırı düşse de ilk mesajı buraya yazmamı, aslında bütün üye arkadaşlara yönelik bir hatırlatma olarak görmenizi isterim.
Bu bana düşer mi düşmez mi düşünmem bile. Çünkü ben de artık bir üyeyim, art düşüncesiz olarak düşündüklerimi aktarmam üyelik görevlerimden diye düşünürüm.
Taa ki kapıyı ardımdan çekip çıkana kadar veya siz kapatana kadar.

Saygılarımla

Esin Çınar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
alis - avatarı
alis
Ziyaretçi
27 Kasım 2006       Mesaj #876
alis - avatarı
Ziyaretçi
ben buraya tesadüf eseri google da buldum .Renkler çok güzel....Biraz karışık geldi..Umarım aradıklarım bulabilirim.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
muratcakir53 - avatarı
muratcakir53
Ziyaretçi
27 Kasım 2006       Mesaj #877
muratcakir53 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben murat. beni sitenize kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. ben ödev sitesi dendiğinde üyeliğin paralı olduğunu sanmıştım. öyle değilmiş. üstelik paralı sitelerden çok daha iyi site. kısacası biçilmiş kaftan. bana gelince... ben Çengelköy Lisesinde lise 2 öğrencisi olarak buraya üye oldum. bir ödev araştırıyordum ve sizinle karşılaştım.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
sevgi_militani_57 - avatarı
sevgi_militani_57
Ziyaretçi
27 Kasım 2006       Mesaj #878
sevgi_militani_57 - avatarı
Ziyaretçi
dayirman gurubunun müziklerini ararken buldum bu forum sitesini ve çok begendim kayıt oldum istanbuldan bağlanıyorum yaşım 18 tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
freebird - avatarı
freebird
Ziyaretçi
27 Kasım 2006       Mesaj #879
freebird - avatarı
Ziyaretçi
Ben sınıf öğretmeniyim.Türkçedeki yeni yazım kurallarını ararken tesadüfen buldum siteyi, çok ilginç bir yer burası.Daha şimdiden keşfedeceğim pek çok şey olduğunu görebiliyorum........iyi çalışmalar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ReaLin - avatarı
ReaLin
Ziyaretçi
28 Kasım 2006       Mesaj #880
ReaLin - avatarı
Ziyaretçi
ben bulmadım burayı abim buldu ben çok seviyom burayı ya selam msx
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.