Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 98

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.828 Cevap: 5.357
Manga258 - avatarı
Manga258
Ziyaretçi
10 Aralık 2006       Mesaj #971
Manga258 - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar;

Sponsorlu Bağlantılar
Ben bu siteye bir arkadasım girmişti ve o an sitenin yüzünden cok etkilendim ve hatta bütün samimiyetimle soyluyorum şimdiye kadar gördüğüm en iyi forum sitelerindendi.
Eeee madem en iyisi dedim o zaman en iyilerin arasında yer alayım dedim.
Emeği gecen bütün arkadaslara ellerine saglık ve basarılar dilerim, böyle bir emeğe karsı ancak ayakta alkışlanır gercektende...
HuZuN MeLeGi - avatarı
HuZuN MeLeGi
Ziyaretçi
10 Aralık 2006       Mesaj #972
HuZuN MeLeGi - avatarı
Ziyaretçi
Msn live ı indireceğim zaman buldum burayı ve bayıdım.. Hakikaten mükemmel bir site!!!Smiley32 Emek veren herkese teker teker teşekkür ediyorum arkadaşlar müthişsiniz!!!Smiley32
Sponsorlu Bağlantılar
bettyfb - avatarı
bettyfb
Ziyaretçi
10 Aralık 2006       Mesaj #973
bettyfb - avatarı
Ziyaretçi
SELAMMMM
Beni kimler MSN de engellemiş diye merak içinde gezinirlen bu siteyi buldum.......sizlerleyimmm..Hadi BakalımMsn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Aralık 2006       Mesaj #974
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar

26.11.2006 tarihinde kızgınlık ve sitem duygusu yüklenmiş olarak siteniz ile karşılaşmıştım. Aynı gün yatışan kızgınlığım ve düşüncelerimden silinen o günkü sitemim çok kısa bir sürede değişiklik göstermişti.
Siteniz söylemi birden bire bu site şeklini kendiliğinden aldı.
Aradan geçen zaman diliminde zaman buldukça yaptığım dışarıdan gezintiler, ve içeriden gezintilerden sonra görmüş olduğum değişiklikler ve uygulamalar sayesinde şimdi rahatça sitemiz diye yazabiliyorum.
Şimdi P.C başında iken vakit var ise mutlaka ziyaret ettiğim sitelerimden birisi oldu.
Ve elimden geldiğince ziyarete ve katılıma gayret etmek niyetindeyim.
Beğeni terazisinde memnuniyet ve zevk alma ağır basmakta.
Yani yukarıda belirttiğim tarihte siteniz ile karşılaşmıştım.
Artık kendimi sitemiz ile tanışmış sayıyorum.

Saygılarımla
Esin Çınar
eSTeL - avatarı
eSTeL
Ziyaretçi
10 Aralık 2006       Mesaj #975
eSTeL - avatarı
Ziyaretçi
Noranynn abLam sayesinde keşfettim burayı.Burada oLmakta mutLu ve huzurLuyum.Çok fazLa onLine oLamasam da.
ahmetkaçmaz - avatarı
ahmetkaçmaz
Ziyaretçi
10 Aralık 2006       Mesaj #976
ahmetkaçmaz - avatarı
Ziyaretçi
merhaba benim tanışmam proğram aramakla oldu aradığım proğramıda buldum şu an kullanıyorum ve çok memnunum site yöneticilerine teşekkür ederim Msn Grin Msn Grin
turk_che - avatarı
turk_che
Ziyaretçi
10 Aralık 2006       Mesaj #977
turk_che - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar bana yardımcı olun bir msn yardimci sözlük lazım nasıl halledecem tsk ederim
crlstvz26 - avatarı
crlstvz26
Ziyaretçi
10 Aralık 2006       Mesaj #978
crlstvz26 - avatarı
Ziyaretçi
live messenger çoklu oturum lazımdı google dan bu site geldi üye oldum mutluyum Msn Grin msn le ilgili bir sürü prog ve dosya indirdim.yetkililere tşk...
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2006       Mesaj #979
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Google dan buldum mutluyum geleceğe umutluyum yapımda ve emeği geçen herkese tşklerrr
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Aralık 2006       Mesaj #980
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
turk_che adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar bana yardımcı olun bir msn yardimci sözlük lazım nasıl halledecem tsk ederim

Hoş geldiniz.
Soru ve sorunlarınız için ilgili konuların teknik destek konularını kullanmanız, cevaplara daha çabuk ulaşmanızı sağlayacaktır.
Aşağıdaki bağlantı umarım size yardımcı olur:
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-programlari/2387-msn-chat-sozlugu.html?highlight=msn+s%F6zl%FCk

Saygılarımla