yeni adresime spaces oluşturmak için bazı değişiklikler arıyordum o sırada buldum umarım yardımcı olursunuz iyi akşamlar... spaces ayarlarını bulabileceğim sayfaya yönlendirirmisiniz....
Mrb arkadaslar Msxlabs.org u COM iken tanımıstım bi ara kapandı benimde askerlik falan girdi araya simdi kavustum sukurler olsun umarım guzel seyler ortaya cıkar
Sponsorlu Bağlantılar
Herkese paylasımlarında dolayı sımdıden toplu tsk ederim
yeni adresime spaces oluşturmak için bazı değişiklikler arıyordum o sırada buldum umarım yardımcı olursunuz iyi akşamlar... spaces ayarlarını bulabileceğim sayfaya yönlendirirmisiniz....
Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz. Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder. Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..
Saygılar,
MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi
Site Çok Güzel Türkçe Rapte Forum Merkezi Herkez Raplerini Burda Paylaşıyor
öncelikle bu siteyi bizlere kazandıran arkadaşlara çok teşekür ediyorum, gerçekten de içerik ve görünüm olarak çok hoş. Sitenizi arama motorları sayesinde buldum ve hemen üye oldum çünkü birçok ihtiyacımı karşılayabilecek nitelikte. Sitede bulunan tüm üyelere selam ayrıca amatör arkadaşlara da 73'lerimi sunuyorum...