Arama

Abdülkadir Akcan

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 11 Şubat 2008 Gösterim: 7.097 Cevap: 2
BARIŞ - avatarı
BARIŞ
Ziyaretçi
3 Mart 2007       Mesaj #1
BARIŞ - avatarı
Ziyaretçi
Abdülkadir Akcan

Sponsorlu Bağlantılar
Bayındırlık Bakanı -Afyon MHP Milletvekili

BOLVADİN - 1952, Bekir Sami, Ayşe Dudu - Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Almanya Hannover Veteriner Yüksekokulu Hayvan Yetiştiriciliği ve Kalıtım Araştırmaları Enstitüsü Doktora - Almanca - Veteriner Hekim, Profesör Dr., Öğretim Üyesi - A.Ü. Veteriner Fakültesi Çiftlik Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi, F.Ü.Veteriner Fakültesi Dekanı, F.Ü.Yönetim Kurulu, Senatosu Üyesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesi Kurucu Dekanı ve Öğretim Üyesi - Evli, 2 Çocuk.

HAKKINDA YAZILANLAR

Yeni Bakan Akcan
Milliyet 20 Eylül 2001

İstifa eden Koray Aydın’ın yerine MHP Afyon Milletvekili Prof. atandı. Başbakan Bülent Ecevit, Akcan’ın atama kararını açıklarken "Memlekete hayırlı olsun" dedi.

Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nden mezun olan Akcan, Almanya Hannover Veterinerlik Yüksek Okulu Hayvan Yetiştiriciliği ve Kalıtım Araştırmalararı Enstitüsü’nde doktora yaptı. Akcan, evli ve iki çocuk babası.

Biyografi Konusu: Abdülkadir Akcan nereli hayatı kimdir.
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
11 Şubat 2008       Mesaj #2
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Abdülkadir Akcan

Sponsorlu Bağlantılar
akcan
Prof.Dr.Abdülkadir Akcan (d. 1952, Bolvadin, Afyonkarahisar, Türkiye), Türk siyasetçi.
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi'ni bitirdi. Almanya Hannover Veteriner Yüksekokulu Hayvan Yetiştiriciliği ve Kalıtım Araştırmaları Enstitüsü'nde Doktora yaptı. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Çiftlik Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği, Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanlığı, Fırat Üniversitesi Yönetim Kurulu ve Senatosu Üyeliği, Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesi Kurucu Dekanlığı ve Öğretim Üyeliği, XXI.ve XXIII. Dönem Afyonkarahisar Milletvekilliği ile Bayındırlık ve İskân Bakanlığı yaptı. Evli ve 2 Çocuk babasıdır.
Gerçekçi ol imkansızı iste...
Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
11 Şubat 2008       Mesaj #3
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
Abdülkadir Akcan
Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....