Arama

Windows Live Messenger 2011 - Sayfa 30

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 13 Temmuz 2012 Gösterim: 223.872 Cevap: 319
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
4 Ağustos 2011       Mesaj #291
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Uygun bir zamanda mevcut konu güncellenecektir.
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
selim212 - avatarı
selim212
Ziyaretçi
9 Ağustos 2011       Mesaj #292
selim212 - avatarı
Ziyaretçi
Sayın Neutralizer Bn Windows Live 2009 Kullanıyordum. Pcye Solucan Bulaştı. Tüm Exe Dosyalarında Virüs Gözüktü. Eset Nod 32 Çogunu Sildi. Sonra msn Açtım Açınca Explorer.exe Hatası Çıktı. Hata Raporu Gönderme Bastıgım An Kapanıyodu. Ne Varsa Silmeye Çalıştım. Sonra Tekrar Windos Live 09 Kuruluk Paketiin Açınca Bütün Dosyalar Sizde Mevcut Diyor. Yüklicek Bişi Yok . Bn Şu Diğer Konularınızdaki Bütün Kaldırma Yollarınızı Denedim Sizin msxlabs Exe Hazırlamışsınız Onunla Denedim. Sonra Bu 2011 Verdiğiniz İki linkide İndirdim Hepsini Kuruom Oluo Ama Messenger Ve Mesennger Lang Çalıştırınca Şu Hatayı Alıyorum :
Yükseltilecek Olan Ürün Bulunmadığından Veya yükseltme ek programı , programın farklı bir sürümü için olduğundan yükseltme ek ürünü Windows İnstaller hizmeti tarafından yüklenmiyor. Yükseltilecek Olan Ürünün bilgisayarınızda bulundugundan ve doğru yükseltme ek ürünü kullandığınızdan emin olun . ''
Sponsorlu Bağlantılar
Bu Hata Lütfen Söyleyin Ne Yapmam Gerek...

Ya Bi Çözüm Bulursanız Süper Olur...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ağustos 2011       Mesaj #293
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
engelleme yok nasıl yapacagız bunu ? kişiye sağ tıklayınca kişiyi engelle secenegi yok
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Eylül 2011       Mesaj #294
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bunun xp için olanı yok mu?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ekim 2011       Mesaj #295
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Hocalarım nick dışında her ley kötü ben nicki şöyle yaptım eski msn'i geri kurdum ordan ne yapıosma yaptım renkliydi falan sonra sildim yeni kurdum millet nickli görüyor
srht_d - avatarı
srht_d
Ziyaretçi
29 Kasım 2011       Mesaj #296
srht_d - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bende 2011 güncellemesi yaptım ancak daha sonra aşağıdaki hatayı vermeye başladı...
di AW6IB2A2

birde

di NIEV

nedeni ne olabilir çözüm önerilerinizi bekliyorum. (win 7 kullanıyorum)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ocak 2012       Mesaj #297
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
INTEL GÜÇ TASARRUFLU GPU SİSTEMİ
Bu uygulama devreye girdiğinde bazı uygulamaların görsel öğrelerini devre dışı bırakır ve bir çok uygulama bu zorunlu kısıtlamaya uygun yazılmamıştır. Messenger'da bunlardan birisi.
Devre dışı bırakmanız Messenger'ın kilitlenme sorununu durdurabilir.
Nasıl devre dışı bırakabilirim;

1-Masaüstünüze sağ tıklayın ve Değiştirilebilir grafikleri yapılandır seçeneğine girin

2-Pille çalıştığında otomatik olarak güç tasarruflu GPU seçeneğinin önündeki işareti kaldırın.

Messenger kilitlenme durumu ya bu özellik devredeyken olur yada dizüstü bilgisayarınızın elektrik fişini çekip batarya ile kullanmaya başladığınızda olur. Bu seçeneği kapattığınızda bundan kurtulmuş olursunuz...

Genelde HP marka laptoplarda rastlanan bu hatanın kesin çözümü budur. (alıntıdır)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ocak 2012       Mesaj #298
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben Dosyaları Açtım Ama Gerısı Yok Nasıl Yapcam
CeLebRindaL - avatarı
CeLebRindaL
VIP why did you go why
23 Ocak 2012       Mesaj #299
CeLebRindaL - avatarı
VIP why did you go why
Alıntı
selim212 adlı kullanıcıdan alıntı

Sayın Neutralizer Bn Windows Live 2009 Kullanıyordum. Pcye Solucan Bulaştı. Tüm Exe Dosyalarında Virüs Gözüktü. Eset Nod 32 Çogunu Sildi. Sonra msn Açtım Açınca Explorer.exe Hatası Çıktı. Hata Raporu Gönderme Bastıgım An Kapanıyodu. Ne Varsa Silmeye Çalıştım. Sonra Tekrar Windos Live 09 Kuruluk Paketiin Açınca Bütün Dosyalar Sizde Mevcut Diyor. Yüklicek Bişi Yok . Bn Şu Diğer Konularınızdaki Bütün Kaldırma Yollarınızı Denedim Sizin msxlabs Exe Hazırlamışsınız Onunla Denedim. Sonra Bu 2011 Verdiğiniz İki linkide İndirdim Hepsini Kuruom Oluo Ama Messenger Ve Mesennger Lang Çalıştırınca Şu Hatayı Alıyorum :
Yükseltilecek Olan Ürün Bulunmadığından Veya yükseltme ek programı , programın farklı bir sürümü için olduğundan yükseltme ek ürünü Windows İnstaller hizmeti tarafından yüklenmiyor. Yükseltilecek Olan Ürünün bilgisayarınızda bulundugundan ve doğru yükseltme ek ürünü kullandığınızdan emin olun . ''
Bu Hata Lütfen Söyleyin Ne Yapmam Gerek...

Ya Bi Çözüm Bulursanız Süper Olur...

.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

engelleme yok nasıl yapacagız bunu ? kişiye sağ tıklayınca kişiyi engelle secenegi yok

Alıntı

Hocalarım nick dışında her ley kötü ben nicki şöyle yaptım eski msn'i geri kurdum ordan ne yapıosma yaptım renkliydi falan sonra sildim yeni kurdum millet nickli görüyor

Alıntı

Ben Dosyaları Açtım Ama Gerısı Yok Nasıl Yapcam

Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Uygun bir zamanda mevcut konu güncellenecektir.

O Kadar Kalabalik ki Yalnizligim..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Şubat 2012       Mesaj #300
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Benim ufak bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. Windows live messenger 2011 kullanıyorum ve Msn'den dosya aktarımı yaparken dosya boyutunun ne kadar ilerlediğini gösteren yeşil kutucuk çıkmıyor. Birkaç arkadaşım da bu gözüküyormuş fakat nasıl olduğunu onlarda bilmiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. Yardımlarınız için Şimdiden Teşekkürler