Arama

Need For Speed nasıl oynanır? - Sayfa 9

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 5 Kasım 2014 Gösterim: 106.878 Cevap: 129
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Mayıs 2011       Mesaj #81
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar undergrund da modifiye çok önemlidir yarışlar bittiğinde modifiye puanını arttırmak için modifiye yaparsın sonra dergi seni çağıryor sende gidiyosun foto çektiriyosun ve yeni harita açılıyo. bide birtane jip alıp jip yarışlarını yapmanız gerekiyor
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Mayıs 2011       Mesaj #82
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben carbona yeni başladım kariyere ilk başlarken neville diye birisi var sürekli tur dönüyorum active now diye yazı geliyor ne yapmalıyım
Sponsorlu Bağlantılar
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011       Mesaj #83
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben carbona yeni başladım kariyere ilk başlarken neville diye birisi var sürekli tur dönüyorum active now diye yazı geliyor ne yapmalıyım

Sağdaki "Ctrl" tuşuna basarak yardımcının özelliklerini aktif ediyorsun. Bu bölümde 3 çeşit olan yardımcılarını nasıl kullanıcağını ve ne işe yaradıklarını öğreniyorsun. Yardımcıları aktif hale getirmek için "Ctrl" tuşuna basmalısın. Kısaca ne işe yaradıkları;
  1. Blocker: Rakiplerine çarparak onları yavaşlatır.
  2. Drafter: Yardımcının peşinden giderek maksimum hıza ulaştırır.
  3. Scouts: Yarışlardaki kısa yolları gösteriyor.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Haziran 2011       Mesaj #84
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkdşlar nfs2 de diyer haritaya geçmeme sebebleri modifiye performan ayrları yapmazsanız geçmiyo vede her haritada yeni modifiye yerleri var oralara gidip içeri girip çıkmanız lazım yoksa yarşlar gözkmüyo ordaki en son çıkan modifiyeyide yapmanız gerekiyo bu arada en son çıkanları yaptığınızda diyer yarşlarda başlayacatr her haritada yeni modifiyeci yerleri var unutmayn oralara girip çıkın sonra yaparm demeyn unutuyosunuz tek tek hepsine girmeniz gerek Msn Wink kolay gelsin herkesin bitrmesi dileğimle Msn Wink
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Haziran 2011       Mesaj #85
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
NEED FOR SPEED OYUNUNDAN HİÇ BİR ŞEY ANLAMADIM LÜTFEN BİRİ YARDIMCI OLSUN!!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Haziran 2011       Mesaj #86
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
need for speed undergrand nasıl oynanır
mereme - avatarı
mereme
Ziyaretçi
11 Temmuz 2011       Mesaj #87
mereme - avatarı
Ziyaretçi
nası oynanıyo anlamadım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Temmuz 2011       Mesaj #88
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yha neden kapıları actım vıde body kınds acılmıyor word race 4 deyım ama kayd olmuor neddddeeeeeennn yardımm edınn
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Temmuz 2011       Mesaj #89
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
dostum oyunu kuran taraf oyun acıldıgnda LAN a gırecek ve HOST LAN GAMES e tıklayıp isim yazacak sonra dıger pc de kı arkadas LAN dan gırıp orda yazan ısme tıkladıktan sonra gerısı kolay arac yol secımı Msn HappyMsn HappyMsn HappyMsn Happy
selo_54 - avatarı
selo_54
Ziyaretçi
4 Ağustos 2011       Mesaj #90
selo_54 - avatarı
Ziyaretçi
kariyerde bölüm 1deyim bütün yarışları oynadım bölüm 2 açılmadı lütfen yardım edin