Arama

T.C. kimlik numarasından adres bulunabilir mi? - Sayfa 6

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 25 Kasım 2014 Gösterim: 289.077 Cevap: 94
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ekim 2009       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
nerden adres sorgulayabiliyoruz
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ekim 2009       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
SADECE TC SİNİ BİLİYORUM AMA AADINI VE SOYADDINI BİLMİYORUM BUNU BULMAM İÇİN NE YAPMALIYIM
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ekim 2009       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
selam tc kimlik noyu yazıyorum resmi doğruluyorum sonrakini tıklıyorum gelen sayfada il ilçe mahalle diyor dolduruyorum cadde sok bulvar meydan seç diyor seç diyorum açılan sayfada bulvar diyorum bulvarı yazıyorum tanıtım ko
du diye bir soru var oraya ne yazmalıyım !
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ekim 2009       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
suru soran ve sorularının cavabını almak isteyen arkadaşlar hak ve özgürlük haklarına aykırı bir şeyi öyrenmeye çalışıyorsunuz demokrasinin oldugu bir ülkede yaşıyorsunuz tc den adres öyrenmek sizce çok mu dogru birşey dostu olan düşmanı olan var adresini öyerenmek istediyiniz kişlinin yerine kendinizi koyun bugün siz onun adresini öyrenmeye çalışıyorsunuz yarında sizin adresinizi bir başkası ögrenir çat kapı gelir işte o zaman gürürsünüz neyin ne oldugunu aklıllı olun milletin adresini öyrenmekten vaz geçin başınıza iş açamayın kendine yapılmasını istemedeiyin birşeyi bir başkasınıa yapmayın
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Kasım 2009       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
tc ile adres nasıl bulunur
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Aralık 2009       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşım tc kimlik no var bende ama adresı bulamıyorum dedıgın mavı kutuyu tıklıyorum kımlık bılgısını ve resmı dogruluyorum benden mahalle cadde sok bına no ıstıyor ben zagten bunları bılmıs olsam bu adres sorgulamayı nıe ıstım ne sacma.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Aralık 2009       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
vergi nosuyla adres bulma veya t.c. kimlik numarası bulunabılırmı?
AriThmetiCs - avatarı
AriThmetiCs
Ziyaretçi
8 Aralık 2009       Mesaj #58
AriThmetiCs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
uchiha itachi adlı kullanıcıdan alıntı

kişilik özgürlük haklarından dolayı insanların yaşadıkları adresler tc kimlik numaraları ile internetten herkese açık bir alanda sorgulanamazlar.

Tekrar..

Yukarıda arkadaş bunu net olarak açıklamış üstelemekte ki amaç neden_? hiç bir site ve paylaşıma açık illegal programlar sayesinde bunu bulmanız mümkün değildir.. Bunu bulabilmenizin bir tek yolu vardır "uyap" adı verilen programın içerisinde "mernis" sistemidir.. "Mernis" kişinin nüfusa ait tüm bilgileridir.. Buna da sizlerin ulaşmasının bir mümkünatı yoktur..

Saygılar..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Aralık 2009       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

tc nodan isim bulma

kendisi ve ailesi hakkında geniş bilgilere ulaşmak istiyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Aralık 2009       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

tc kimlik ile adres bulma

elimde tc nosu var anne adı baba adı doğum tarihi var ama diğer bilgilere nasıl ulaşabilirim daha açıkcası evlimi değilmi onu öğrenmem gerekiyor