Arama

Deepfreeze programını neden kaldıramıyorum? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 2 Mayıs 2011 Gösterim: 24.348 Cevap: 17
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Aralık 2009       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
defrizimi tamaman kaldırmak istiyorum sanki hiç indirmemiş gibi olsun denetim masasından da bulamıyorum silemıyorum yenısını kullanammıyom ne yapacam acil ardım

Sponsorlu Bağlantılar
deep freeze mı tamamen pc den silmek istiyorum ama silemıyorum denetim masasındada bulamıyorum probram filesındende sildim silinmıyo yardım
Son düzenleyen Misafir; 18 Aralık 2009 19:49 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Aralık 2009       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim bilgisayarımda dippiriz yüklü dippirizi açmak için şifremi giriyorum ama yazmıyor ben ne yapayım
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ocak 2010       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

deep freeze 2000xp nasil kaldiririz

ya kardeş benim sorunum deep freze 2004 var bende şifre koymadığım halde deep frezeyi kaldırmıyor şifre felan yok acaba niye kaldırmıyor şimdiden TEŞEKKÜRKERİMİ iletiyorum....
iktisatt - avatarı
iktisatt
Ziyaretçi
9 Mart 2010       Mesaj #14
iktisatt - avatarı
Ziyaretçi
deep freeze 2000 xp yükledim bilgisayarımdan kaldırmak istiyorum ama shift e basıp açtğımda donuyor. deep Unfreezer indirdim ama bu seferde kaldırmak istediğimde bu proğram donuyor yardım edebilirmisinz? Herseyi denedim bi türkü kalkmiyor gıcık oldum yha Msn Sad pc biosa bile girmior Msn Confused
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Mayıs 2010       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar deep frezeyi kaldırmak için verdiginiz programı indirdim ama ptal etmeyi işaretliyorum ama kayıt dusu aktif degil neden
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Şubat 2011       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yawww şu deep freeze nasıl kaldıracam yardım edin nasıl bir meretmiş yaw bu
ShadoLow - avatarı
ShadoLow
Ziyaretçi
3 Mart 2011       Mesaj #17
ShadoLow - avatarı
Ziyaretçi
yha ben şifrei unuttum nasıl silcem şifre istiyor yazamıyorum Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mayıs 2011       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ekran da donuk halde iken görev yöneticisi aç işlemlerden internet explorer i sonlandır deepfreaze düzelecektir.. daha sonra ne yapmak istiosan yap deepfreaze de sonra tkrar internet explorer i çalıştır Msn Happy