aslinda benim bir blogum var ama bloguma giremiyorum.yani giriyorumda nasil duzenliyecegimi filan bilmiyorum blogum oyle bos bos duruyor biri bana nasil yapildigini soylerse cok memnun olacagim
TESEKKURLER
merhabalar blog ve space arasındaki fark nedir?
Ve yukarda verilen bilgileri bir kısım inceledim..Detaylı yardımcı olacak bir arkadaş varmı..İstediğim kendi hotmail adresimden arkadaşlarımın rahatca bloguma yada spaceme ulaşması..
yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Herkese merhabalar. Reklam vermek yasak mı bilmiyorum ama. Blogspot'tan bir blog açtım kendime. Yine kendimce birşeyler yaptım ama doğrusu pek yeterli gelmedi. Yardımcı olabilecek birileri varmı?
Mesela bir tane gördüm yine blogspottan çok hoşuma gitti ama şablonlarda öyle birşey bulamadım ben mi yanlış yerde aradım bilemiyorum.
Windows live spaces vardi simdi blog olmus. Arasindaki Darnley nelerdir? Blog Internet gunlugu diye biliyorum. Bir de space yani alan var. Simdiden tesekkurler millet.
Block hazırlamak istiyorum. Block hazırlama hiçbir bilgim yok , google den bir blog sayfası açtım . öyle duruyor. Yapmak istediğim bir oyunu tanıtmak. Oyunda bulunan görevler hakkında resim eklemek ve ziyaretcilerin yorumları almak. Örneğin Level 1 görevi 3 tane elma topla. Level 2 görevi 2 tane dometes ek. Gibi görevleri alt alta sıralamak. Her resmin altına veya sağına açıklayıcı bilgi eklemek ve ziyaretcilerin yorumlarını almak. Bu bölümü anasayfaya link olarak verip , Görevler adı altında bir bölümde toplamak. resimlere yorum eklendiği zaman benim hazırladığım sayfa yapısında değişme olmasını istemiyorum.
2) anasayfaya Türkçe ve Ingilizce dil seçeneği eklemek istiyorum.Dediğim gibi blog konusunda hiç bilgim yok yardımcı olursanız sevirim. Teşekkürler