Arama

Nasıl oyuncu olabilirim? - Sayfa 5

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 9 Ağustos 2015 Gösterim: 36.540 Cevap: 133
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Temmuz 2010       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 14 yaşındayım ve film de yada reklamda oynamak istiyorum cesaretim de var heyecanımda yok bi dizi de oynamak istiyorummmm lütfen cewap verin
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ağustos 2010       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
adım aslı çok vazla dizi izlediğim için hayel gücüm çok geniştir ve ben büyüyünce oyuncu olmak isitiyorom yaşım 15 kocaçeşme köyünda oturuyorum en sevdihim diz geniş aile ve düriyenin güğümleri <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3c<3v 3< 3< 3 <3v <

Sponsorlu Bağlantılar

YAPIŞTIR LAN
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ağustos 2010       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben 14 yaşındayım Oyuncu OLmak İstiYorum NasıL oLabiLirim.. Msn Happy
ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
18 Ağustos 2010       Mesaj #44
ener - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben 14 yaşındayım ve film de yada reklamda oynamak istiyorum cesaretim de var heyecanımda yok bi dizi de oynamak istiyorummmm lütfen cewap verin

Alıntı

adım aslı çok vazla dizi izlediğim için hayel gücüm çok geniştir ve ben büyüyünce oyuncu olmak isitiyorom yaşım 15 kocaçeşme köyünda oturuyorum en sevdihim diz geniş aile ve düriyenin güğümleri <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3c<3v 3< 3< 3 <3v <

YAPIŞTIR LAN

Alıntı

Ben 14 yaşındayım Oyuncu OLmak İstiYorum NasıL oLabiLirim.. Msn Happy

Oyuncu olabilmek için ilk önce oyunculuk eğitimi alıp tecrübe kazanmalısınız.
Ya da gerçekten yetenekli olduğunuzu düşünüyorsanız konservatuar için yetenek sınavına da girebilirsiniz.
Bunun dışında birçok reklam ve dizi ajansları bulunuyor, bunlara kayıt olabilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ağustos 2010       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar bn 13 yaşında bi kızım.oyuncu olmayı çooooook istiyorum neler yapabilirim nasıl bi liseye gidebilirim???
ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
31 Ağustos 2010       Mesaj #46
ener - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

slm arkadaşlar bn 13 yaşında bi kızım.oyuncu olmayı çooooook istiyorum neler yapabilirim nasıl bi liseye gidebilirim???

Alıntı
ener adlı kullanıcıdan alıntı

Oyuncu olabilmek için ilk önce oyunculuk eğitimi alıp tecrübe kazanmalısınız.
Ya da gerçekten yetenekli olduğunuzu düşünüyorsanız konservatuar için yetenek sınavına da girebilirsiniz.
Bunun dışında birçok reklam ve dizi ajansları bulunuyor, bunlara kayıt olabilirsiniz.

.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Eylül 2010       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben umut yolcuları dizisine alırmısınız çok oynamayı istiyorum yaşım ise 9 o diziyi hep izliyorum hiç bir zaman kaçırmıyorum cevabınızı bekliom
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ekim 2010       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben 21 yaşındayım.msm de yani müjdat gezen sanat merkezinde oyunculuk okuyorum...sahne sanat ı ve oyunculukla ilglenmek gercktn güzel bi aşama.benim msm de 4 üncü yılım..tavsiye ederim ki ajanslar falan hiç uğrasmaya değmez.iyi bir eğitiminiz soz konusu deglken.ben derım kı oncelikle alt yapı hazırlayın kendınıze.bu msm olabılır tukan saylan sanat merkezi olabilir veya çevrenızde varasa oyunculuk egıtmı veren kuruluslardan kendinizi bir alt yapı çizin.tabi sadece oyunculuk egtmı almakla iş btmez.bunun yaratıcı drama dersı sahne sanatı dersı diksiyon dersi ve dans dersleri tabi dans ta önemli sacma gelmesin.ama salon dansları degil tabiki de modern danstan bahsediyorum..neyse merak ettiginiz herhangi bir konu olursa sorabilirsiniz.adım erkay...aynı zamanda müjdat gezen sanat merkezinde oyunculuk dersi veriyorum:-)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Kasım 2010       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 13 yaşındayım ve oyunculukta kendime güveniyorum ne yapabilirim?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Kasım 2010       Mesaj #50
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
selam ben cengiz aslan tek böbrek liyim herhangi bir dizide karşılık beklemeden oynamak istiyorum. oyunculuk konusunda yetenekli olduğuma inanıyorum.