okulumda herkez benin yetenekli olduğumu çok iyi biliyor .henüz 15 yaşındayım ama yeteneğimede çok güveniyorum.ileriki zamanlardada sınavlara girip çok başarılı biri olacağımı çok iyi biliyor ve bundan emin olduğumu düşünüyorum
ben 12 yasindayim ve bir kizim..
cok yetenekli bir kizim ama benim bi problemim var problemimde bu ben yutrdisindanim yani avusturya(viyana) ve ben türk dizilerinde oynamak istiyorum....
4 yasimdan beri oyuncu olmayin haylini kuruyorum ne olur bana yardim edin lütfen tesekkür ederim
ben 17 yaşındayım ve gerçekten oyunculuk yeteneğimin olduğunu düşünüorum ama benim farkım ben ben güzelliğime diil yeteneğime güveniyorum ve nasıl oyuncu olacagımı bilmiorum ama bi farkedilsem devamının gelceğinden emin olabilirsiniz sizce napmalıyım...
ben 15 yaşındayım ve bende oyuncu olacak yetenek var kendime güveniyorum ama nasıl oyuncu olacagımı bilmiyorum sizden bana yardım edmenizi bekliyorum
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı
ben 15 yaşındayım ve oyucu olma yetenegim var kendime güveniyorum ama nasıl oyuncu olacagımı bilmiyorum bu konuda bana yardımcıı olabilirmisiz
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı
ya ben 16 yaşındayım oyuncu olmk istiyorum kenimi yetenekli buluyorum
Oyuncu olabilmek için ilk önce oyunculuk eğitimi alıp tecrübe kazanmalısınız. Ya da gerçekten yetenekli olduğunuzu düşünüyorsanız konservatuar için yetenek sınavına da girebilirsiniz. Bunun dışında birçok reklam ve dizi ajansları bulunuyor, bunlara kayıt olabilirsiniz.