Arama

Görüntülü konuşma sırasında ses gidiyor ancak görüntü gitmiyor, neden olabilir? - Sayfa 2

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 4 Aralık 2012 Gösterim: 35.638 Cevap: 22
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010       Mesaj #11
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
terimterim adlı kullanıcıdan alıntı

görüntülü konuşurken karsıtarafa sesim gitmiyo neden bana yardımcı olurmusunuz lütfen

Kamera yazılımını kaldırıp tekrar yükleyin. İnternet hızınızdan da kaynaklı olabilir daha önceleri sesiniz gidiyor muydu. MSN'den Araçlar/Ses ve görüntü kurulumu... kısmından tekrar ayarlamaya deneyin.
Sponsorlu Bağlantılar
dalya45 - avatarı
dalya45
Ziyaretçi
3 Nisan 2010       Mesaj #12
dalya45 - avatarı
Ziyaretçi
benim sorunum msnde görüntlü konuşma yapamıyorum.Web kameramı gönder dediğimde açılıyor ama ses gelmiyor. Görüntülü arama başlat dediğimde karşıya teklif gidiyor ama açılmıyor ekran donuyor.Onlar gönderiyor kabul ediyorum;ama gene ekran donuyor.Bilgisayarı kapatıp açmak zorunda kalıyorum.Lütfen yarımcı olur musunuz?Msn Confused
Sponsorlu Bağlantılar
dalya45 - avatarı
dalya45
Ziyaretçi
3 Nisan 2010       Mesaj #13
dalya45 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
RuffRyders adlı kullanıcıdan alıntı

Kamera yazılımını kaldırıp tekrar yükleyin. İnternet hızınızdan da kaynaklı olabilir daha önceleri sesiniz gidiyor muydu. MSN'den Araçlar/Ses ve görüntü kurulumu... kısmından tekrar ayarlamaya deneyin.

Ses ve görüntü kurlumunu yaptım;ama sorun yok görünüyor.Ve hala dewam ediyo sorunum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Eylül 2010       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar sadece görüntülü konuşma yapabiliyorum msn de normal cam açamıyorum nedendir acaba.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ekim 2010       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
o kulandın kulaklıktan oluyordur yad hopörler yada kulakalık patlamıştır.ses programındada olabilir
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Aralık 2010       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya sorun nerde anlamadım resette attım kameraya ama halledemedim lütfen yardım !
Görüntüm karşı tarafaa gitmyr.
Normalde ben görebiliyorum kendimi program'ı msnde çalıştırmadan .
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ocak 2011       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
karşi tarafa sesim gidior ama görüntüm gitmior nedeni ne olabilir acaba?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Şubat 2011       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benmde aynı sorunm wrdı ama duzeldi

Denetım Masası/ses efektı ve ses aygıtları ozellıkleri/ustekı sekmeden SES/ortada mıkrofon resmı olan yerdekı ses ayarı/ve ordakı butun çeltıklerı fulle
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Mayıs 2011       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Msn sayfanızdaki seçenekler sekmesine tıklayın.Ses ve görüntü kurulumuna tıklayın.Ayarlamaları yapın.Bu sorunu çözmezse Windows Live Messenger'i kaldırın tekrar (üst sürümünü kurmaya dikkat edin) kurun.Yine de sorununuz çözülmediyse bilgisayarınızı formatlayın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Kasım 2011       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
FACEBOOKTA GÖRÜNTÜLÜ SOHBETTE KARŞI TARAFIN SESİ VE GÖRÜNTÜSÜ VAR,BENİM SESİM GİDİYO GÖRÜNTÜM GİTMİYO NEDENDİR