Arama

Bilgisayarımdaki virüs için ne yapmalıyım?

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 17 Ağustos 2012 Gösterim: 6.461 Cevap: 4
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
30 Kasım 2008       Mesaj #1
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
merhaba benim bilgisayarımda değişik bir virüs var ve ben kaspersky yükledim ancak bu virüs yüklediğim programın çalışmasına izin vermeyip kapatıyor herhangi bir taramada yapamıyorum format attım c sürücüsüne ancak yine de virüsten kurtulamadım ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz teşekkürler.

EN İYİ CEVABI Misafir verdi
Belki virüs C sürücüsünde değildir...Yedek sürücünüz var ise orayada bulaşmıştır...

Sponsorlu Baglantilar
kaspersky dışında başka bir antivirüs proğramı deneyiniz...

Kaspersky Virüs Temizleme Aracı(Kurulum Gerektirmez)

Online olarak bilgisayarınızı taratabilirsiniz...

Eset Nod 32 için tıklayın.

Kaspersky için tıklayınız..

Trend micro housecell için tıklayınız..

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Kasım 2008       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Belki virüs C sürücüsünde değildir...Yedek sürücünüz var ise orayada bulaşmıştır...

Sponsorlu Bağlantılar
kaspersky dışında başka bir antivirüs proğramı deneyiniz...

Kaspersky Virüs Temizleme Aracı(Kurulum Gerektirmez)

Online olarak bilgisayarınızı taratabilirsiniz...

Eset Nod 32 için tıklayın.

Kaspersky için tıklayınız..

Trend micro housecell için tıklayınız..

CtrlQ - avatarı
CtrlQ
Ziyaretçi
17 Mart 2011       Mesaj #3
CtrlQ - avatarı
Ziyaretçi
System tool virüsü

Arkadaşlar bir kaç gün önce system tool diye bir program bilgisayarı tarayıp virüsler buldu ve masaüstü resmimde ingilizce tehlike içindesiniz yazdı internetten baktım bu bi virüs ama nasıl kaldırıldığını anlamadım açıklayıcı bir şekilde yazarmısınız?Çok önemli pc'm çökebilir Msn Confused Msn Disappointed
selim212 - avatarı
selim212
Ziyaretçi
10 Ağustos 2011       Mesaj #4
selim212 - avatarı
Ziyaretçi
Sayın Neutralizer Bn Windows Live 2009 Kullanıyordum. Pcye Solucan Bulaştı. Tüm Exe Dosyalarında Virüs Gözüktü. Eset Nod 32 Çogunu Sildi. Sonra msn Açtım Açınca Explorer.exe Hatası Çıktı. Hata Raporu Gönderme Bastıgım An Kapanıyodu. Ne Varsa Silmeye Çalıştım. Sonra Tekrar Windos Live 09 Kuruluk Paketiin Açınca Bütün Dosyalar Sizde Mevcut Diyor. Yüklicek Bişi Yok . Bn Şu Diğer Konularınızdaki Bütün Kaldırma Yollarınızı Denedim Sizin msxlabs Exe Hazırlamışsınız Onunla Denedim. Sonra Bu 2011 Verdiğiniz İki linkide İndirdim Hepsini Kuruom Oluo Ama Messenger Ve Mesennger Lang Çalıştırınca Şu Hatayı Alıyorum :
Yükseltilecek Olan Ürün Bulunmadığından Veya yükseltme ek programı , programın farklı bir sürümü için olduğundan yükseltme ek ürünü Windows İnstaller hizmeti tarafından yüklenmiyor. Yükseltilecek Olan Ürünün bilgisayarınızda bulundugundan ve doğru yükseltme ek ürünü kullandığınızdan emin olun . ''
Bu Hata Lütfen Söyleyin Ne Yapmam Gerek...

Kaynak: Windows Live Messenger 2011
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ağustos 2012       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim bilgisayarımda bearshare die bir program var ve bilgisayarımdaki anti-virüs programı esetnod32 antivirüs 4 program hep uyaryordu günde 25 30 kez falan uyarmasınında çıkan yazılar şunardı:

program files (x86) bearshare aplication.......(sonra işaretler falan) ben bügün program files a girdim bearshare aplications u taradım 5 virüs çıktı napıcam blmiyorum Msn Sad((