Arama

Flash player yükleyemiyorum yardım eder misiniz? - Sayfa 5

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 24 Eylül 2014 Gösterim: 89.835 Cevap: 51
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ocak 2012       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
flash player programlarının çoğunu denedim indirmek için ancak bilgisayara yüklenirken direk uyarı geliyo (bu program kullanılmıyo lütfen sonra deneyin)
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ocak 2012       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
flash pleyer yüklen miyo
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ocak 2012       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞŞŞŞ BİRİSİ BİZEE YARDIMCIII OLSUNN LÜTFEN !!!! TAM %50 OLUYOR SONRA KAPANIVERİYORRR KAC KEZ DENEDİM BULAMADIMMM ÇÖZÜMÜÜÜ..

22.01.2012
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Nisan 2012       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
flash player yüklemeye çalışıyorum internet exp.ile çakışıyor vs diyor fakat kapattim ben interneti ısrarla çakışıyor diyor.ne yapabilirim?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mayıs 2012       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
flash player nasıl yüklenir???????
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Haziran 2012       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
flaş player yüklendi diyo kaçkere indirdim olmuyo ne yapmalıyım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Haziran 2012       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
nasıl yükleyebilirim hemen söyleyinn!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Kasım 2012       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Flash playeri 11 yükleme sırasında hep hata vererek download iptal oluyor yükleme paşarızı hep aynı yerde sorun cıkıyor, iki gündür uğraşıyorum, internetim yavaş ondan mı diye düşündüm ama hep aynı yerde iptal oluyor ve sonuc hep aynı, bir türlü sorunu cözemedim, internet yavaş diye hiç bir şey yapmıyorum sadece onu yüklesin diye, sürekli saatlerce deneme yapmakdan sıkıldım... ya şunu exe olarak tam kurulum verselerde sunucudan download etmesek , bir şekilde intirmek daha kolay olur böylece yükleyebilirdim diye düşünüyorum.. ne varki şimdi tüm yüklemeleri internet destekli bir yazılımsa kurulm dosyasını tam olarak vermiyor firmalar, sadece sunucu üzerinden download ederek yükleme işlemini gercekleştiriliyor, sanki bizim ülkemizde son terece mükemmel bir internet hizmeti varda. **** ben bunların yapacağı işinde internetlerininde.... harbi sinir oldum bak.!
Hulya - avatarı
Hulya
Ziyaretçi
26 Kasım 2012       Mesaj #49
Hulya - avatarı
Ziyaretçi
Flar player yukleyemiyorum ingilizce yazilar cikyor ne yapabilirim tlf dami acaba sorun
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ağustos 2013       Mesaj #50
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarın bazı programlarını sildim yanlışlıkla flash player istiyor flash player yükleyemiyorum yardım lütfen, silip baştan yükledim olmadı çok denedim olmuyor virüs programı ile alakalı değil... Tarayıcıyı sildim f. playeri yüklemeyi tekrar denedim olmadı tarayıcıyla alakası yok...