Arama

Beni sevmesi için ne yapmalıyım? - Sayfa 8

En İyi Cevap Var Güncelleme: 2 Nisan 2015 Gösterim: 90.234 Cevap: 133
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ocak 2012       Mesaj #71
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sevdiğim çoçuğun bir sevgilisi var ama ben nerde olursam olayım benim gözlerimin içine bakıyor sizce bu ne demek
Sponsorlu Bağlantılar
BUR - avatarı
BUR
Ziyaretçi
27 Ocak 2012       Mesaj #72
BUR - avatarı
Ziyaretçi
SENİ SEVMESİ İçin kendine çeki düzen ver:mesela saçlarını güzel yap etegini kısalt ;sonra gömlegini okulda dışarıya çıkar gravat tak ....saçın açık olsun ama mutlaka!!!!sonra'=convers giy tozluk tak hep havalı ol..onun önünden havalı geç...popüler kız olll.güzel oll...sınıfta eglenceli;herkesi güldüren komik biri ol fazlada olma tabi.. birde derslerin iyi olsun.. iŞTE OZAMAN SANA BAKARMsn HappyXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
Sponsorlu Bağlantılar
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
27 Ocak 2012       Mesaj #73
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
santino sunny demiş ki:
Hayatımda bir kere aşık oldum. Onu çok sevdim, sevildiğimi biliyordum ve duygularımı açtım. İlkinde reddetti. 1 hafta bekledim ve bu sefer o benimle alakalı olmaya başladı. Tekrar konuşacağım sırada öğrendim ki, çok yakın bir arkadaşım 1 yıldır karşılıksız bu kızı seviyormuş. Kız bulunduğum yerlere geliyor, her ortamda kendisiyle konuşmamı bekliyor, adeta gözümün içine bakıyordu. Ancak arkadaşım onu çok sevdiğini unutamadığını söyleyerek benimle dertleşirken, ben nasıl çıkacaktım bu işin işinden. Onu gerçekten sevmeyen, özgüveni olmayan, sorumluluktan kaçan biri gibi gözükeceğimi ve ilerde pişman olacağımı bile bile kızdan vazgeçtim. 2 – 3 yıl hiç karşılaşmadık. Pişmanlıkla geçti o zamanlar. Ne onu unutabildim ne de başkasını sevebildim. Hayatıma girebilecek birçok kızla tanışmama rağmen, hiçbirini istemedim.

Karşılaşma ihtimalimizin olduğu hiçbir ortama gelmedi bu süre boyunca. Sonra karşılaşmaya başladık ama beni unuttuğunu ve umursamadığını göstermek için çabalıyordu çoğu zaman. Sonraları bir yolunu buldum. Zaman zaman görüşmeye, mesajlaşmaya başladık ama sohbetlerimiz arkadaşça oluyordu. Başka türlüsüne izin vermedi hiç.

Askere gittim o sıralar. Askerdeyken, sanırım iyice uzak kaldığımdan telefonda duygularımı açtım ve reddedildim. 5 ay sonra askerden geldim ve uzun bir süre irtibat kurmadım onunla. Ta ki tesadüfen onu görene kadar. Yanına gidip konuşmadım. Birkaç gün geçti, yine düşmüştü aklıma. Dayanamadım duygularımı anlatan bir mesaj attım ona, (arayınca açmıyo) cevabı "duygularını kendi içinde yaşa, umrumda değilsin, hayatımdan çık artık" oldu.
Onu seviyorum. Ben şu anda ne yapmalıyım, şimdiden öneride bulunan arkadaşlara teşekkürler.
öncelikle yaşadıkların gerçekten zor şeyler. Senin yaptığın hata şu arkadaşca muhabbeti çok uzatman. Ve seni sevmesine fırsat vermeden açılman olmuş. Hatta aynı hatayı tekrar tekrar yinelemen. Yapcağın çok basit. 2-3 hafta kadar konuşmıyacaksın. Sonradan şu mesajı çekeceksin.
"Ne o küsmüyüz ? " bu şekilde yap sonra konuyu değiştir. Ne yaparsan yap sakin melankoli (hüzünlü , acılı , hayattan bezmiş) birisi olarak takılma. Sakın ha sürekli komik şeylerden bahset cemyılmaz gösterilerinden geçen gün okuduğun kitaptan , fıkradan. Her zaman şebek gibi sırıtma fakat güler yüzlü ol. Belli bir noktadan sonra ona takma isim tak. Ama sevebileceği bir şey olsun. Cimcime, cadı , pişkin , şeker kız . Gibisinden bu aranızdaki buzları azaltmaya yeterde artar bile.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
In science we trust.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Mart 2012       Mesaj #74
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bn de arkadasımı seviorm ama o bni çok sevmio bi arkadasımız daha vr o bizim aramızı bozuyo Msn Sad her kavga ettiğimizde gülüyo seviniyo yardım eddiiiiinn
KinqofTheDewil - avatarı
KinqofTheDewil
Ziyaretçi
20 Mart 2012       Mesaj #75
KinqofTheDewil - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bn de arkadasımı seviorm ama o bni çok sevmio bi arkadasımız daha vr o bizim aramızı bozuyo Msn Sad her kavga ettiğimizde gülüyo seviniyo yardım eddiiiiinn

O aranıza qiren arkadaş ile sewdiqin kişi ile aralarını açmaya çalış. Sewdiqin kişi ne kadar ondan uzak olursa sana o kadar yakın olur. Buna emin ol.. Her kawqanızda senden uzak olurkene ona yakın ol. Alttan almaya çalış tamam de (:
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 7 üye beğendi.
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012       Mesaj #76
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
kardeşim kız olsun erkek olsun karşı tarafta tık yoksa afedersinizde yırtsanız çare değil yani... tek taraflı olan aşk dünyanın en büyük eziyetlerinden biridir insanı rezil eder sinir eder perişan eder deli eder bunları çoğaltmak çok kolay.. o yüzden karşı taraftan sinyali almadan kaptırmayın kendiniz ilişkinizde rölantide devam edin pişman olmayın yoksa bide onu başka biriyle görünce duvarları tuttun demektir Msn Happy aslında konuyu şöyle bir araya gelip konuşsak daha eğlenceli olurdu :p
_COLT_ - avatarı
_COLT_
Ziyaretçi
20 Mart 2012       Mesaj #77
_COLT_ - avatarı
Ziyaretçi
Kendin ol yeter...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mart 2012       Mesaj #78
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Onu o kadar çok seviyorum ki uğrunda ölebilirim. Çevresinde dolaşan dişilerin hepsinden nefret ediyorum. Dişi sineklerden bile... Evli olması beni kahrediyor. Onu öyle kıskanıyorum ki kendisi bile anladı sonunda. Ondan vazgeçemem, o yoksa benim de yaşamamın bir anlamı yok demektir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Nisan 2012       Mesaj #79
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
onsuz bir günü geçiremiyorum benimle ilgilenmeye çalışıyor benle takılmaya çalışıyor ama sevgilisi var ve araları biraz kötü ne yapayım ne yapmayayım oluruna bırakırsam kötü olacağını düşünüyorum ne yapıcam ben ya :'(
aşk - avatarı
aşk
Ziyaretçi
18 Nisan 2012       Mesaj #80
aşk - avatarı
Ziyaretçi
lütfen iyi şeyler gönderin (saçma şeyler olmasınlar)...