santino sunny demiş ki:
Hayatımda bir kere aşık oldum. Onu çok sevdim, sevildiğimi biliyordum ve duygularımı açtım. İlkinde reddetti. 1 hafta bekledim ve bu sefer o benimle alakalı olmaya başladı. Tekrar konuşacağım sırada öğrendim ki, çok yakın bir arkadaşım 1 yıldır karşılıksız bu kızı seviyormuş. Kız bulunduğum yerlere geliyor, her ortamda kendisiyle konuşmamı bekliyor, adeta gözümün içine bakıyordu. Ancak arkadaşım onu çok sevdiğini unutamadığını söyleyerek benimle dertleşirken, ben nasıl çıkacaktım bu işin işinden. Onu gerçekten sevmeyen, özgüveni olmayan, sorumluluktan kaçan biri gibi gözükeceğimi ve ilerde pişman olacağımı bile bile kızdan vazgeçtim. 2 – 3 yıl hiç karşılaşmadık. Pişmanlıkla geçti o zamanlar. Ne onu unutabildim ne de başkasını sevebildim. Hayatıma girebilecek birçok kızla tanışmama rağmen, hiçbirini istemedim.
Karşılaşma ihtimalimizin olduğu hiçbir ortama gelmedi bu süre boyunca. Sonra karşılaşmaya başladık ama beni unuttuğunu ve umursamadığını göstermek için çabalıyordu çoğu zaman. Sonraları bir yolunu buldum. Zaman zaman görüşmeye, mesajlaşmaya başladık ama sohbetlerimiz arkadaşça oluyordu. Başka türlüsüne izin vermedi hiç.
Askere gittim o sıralar. Askerdeyken, sanırım iyice uzak kaldığımdan telefonda duygularımı açtım ve reddedildim. 5 ay sonra askerden geldim ve uzun bir süre irtibat kurmadım onunla. Ta ki tesadüfen onu görene kadar. Yanına gidip konuşmadım. Birkaç gün geçti, yine düşmüştü aklıma. Dayanamadım duygularımı anlatan bir mesaj attım ona, (arayınca açmıyo) cevabı "duygularını kendi içinde yaşa, umrumda değilsin, hayatımdan çık artık" oldu.
Onu seviyorum. Ben şu anda ne yapmalıyım, şimdiden öneride bulunan arkadaşlara teşekkürler.
öncelikle yaşadıkların gerçekten zor şeyler. Senin yaptığın hata şu arkadaşca muhabbeti çok uzatman. Ve seni sevmesine fırsat vermeden açılman olmuş. Hatta aynı hatayı tekrar tekrar yinelemen. Yapcağın çok basit. 2-3 hafta kadar konuşmıyacaksın. Sonradan şu mesajı çekeceksin.
"Ne o küsmüyüz ? " bu şekilde yap sonra konuyu değiştir. Ne yaparsan yap sakin melankoli (hüzünlü , acılı , hayattan bezmiş) birisi olarak takılma. Sakın ha sürekli komik şeylerden bahset cemyılmaz gösterilerinden geçen gün okuduğun kitaptan , fıkradan. Her zaman şebek gibi sırıtma fakat güler yüzlü ol. Belli bir noktadan sonra ona takma isim tak. Ama sevebileceği bir şey olsun. Cimcime, cadı , pişkin , şeker kız . Gibisinden bu aranızdaki buzları azaltmaya yeterde artar bile.