Arama

Saçlarımı nasıl uzatabilirim? - Sayfa 4

En İyi Cevap Var Güncelleme: 13 Ocak 2015 Gösterim: 20.679 Cevap: 33
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Ekim 2014       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben saçıma sürekli maşa yapardım saclarım yand yandıktan sonrada kıvırcık olmaya başladığı için düzleştirirdim hep va saçlarım acayip yandı. saçlarım belimden aşağıdaydı kuaföre gittim ve saçlarımı küt gibi çok kısa kestirdim o saçım 2 ayda 5-6 santim uzatı bu sürede hiç saçlarımı yakacak şeyler yapmadım. o saçı tekrar kestirdim kırıkları tamamen gitti ve yanık değil artık. Saçlarımın uzun olmasınnı istiyordum herkez badem ve yılan yağı diyordu ama o yağları saçıma sürdüğümde yıkarken saç çok yıkandığı için yıpranıyo bence denemeyin eczanelerde BEMİX diye bi tüplü bakım var. Fiyatıda çok uygun 3 veya dört lira kadar bir fiyatı var tavsiye ederim saçlarım 1buçuk ayda tam 10 cm uzadı benden bu kadar kolay gelsin Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
dark - avatarı
dark
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014       Mesaj #32
dark - avatarı
Kayıtlı Üye
Saçlarını hergün 1.2 dk sicak veya ilik suyla ve biraz şampuan la yikarsan normelinden daha cabuk uzar bende yapiyorum ve ise yaradigini gordum denemekten zarar gelmez
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Kasım 2014       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Eger uzmasini istiyorsan onlari dene bende denemek istiyorum ama korkuyorum benimde dayimin dugunu ozaman kada r uzatmak istiyorum iste o dugunun en guzeli olmak istiyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ocak 2015       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Saçlarını banyoda şanpuanlıyken tara bunu yapmadan önce BİM gibi yerlerden tatlı badem yağı al zaten 3'5 TL yağ bitene kadar devam ettir Msn Happy Msn Wink