ARKADAŞLAR ELEKTRİK VE ELEKRONİK BÖLÜMÜN DE OKUYORUM ACABA ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ KAÇ PARA ALIYOR BİLEN VARSA CEVAP YAZSIN
Elektrik ve elektronik mühendisliği, ülkemizde daha uzun yıllar ilk sıralarda olması gereken prestijli bölümlerden biridir.
Sponsorlu Bağlantılar
Daha okula girmeden alacağınız maaşı öğrenmek istemeniz bana garip geldi, üstelik serbest, devlet kurumu ya da özel şirketlerdeki ücret politikasının ne kadar değişken olduğunu bildiğinizden de eminim.
Bu fakülteler hem ODTÜ, İTÜ ve KTÜ gibi teknik üniversitelerde, hem de Yıldız, Pamukkale, Mersin, Kocaeli,Erciyes, Selçuk vb. gibi çok sayıdaki üniversitelerimizin mühendislik fakültelerinde var.
Puanınızın tuttuğu üniversiteyi seçip girin, okuyun, kendinizi geliştirin.İyi puan, iyi okul, iyi okul, daha iyi kariyer. Başarılar.
Alttaki linkten meslekle ilgili geniş bilgi alabilirsiniz.
elektrık elektronık muhendıslıgı 3ncu sınıfım arkdasın dedgı gıbı smm ıcın bı sıkıntı cekmıorm smm ıcın alman gereken 3 ders var (yuksek gerılım teknıgı elektrk makınları ve guc sıstemlerı analızı) bn bu 3 dersıde alıorm mezun olunca gıdıp emo dan belgemı alıcam ve elektrk muh ile aynı ımza yetkım olacak ltf arastırmadn yazmayın.ayrıca devletı kucumsedıgmden dııl ama eem kazanıp okuyan adam kesınlıkle devlet dusunmez bircok alan ıcerısnden kendıne uygununu secer ve o alan uzerıne uzmanlasır
ben suan Almanyada Elektrik Enerji sistemleri ve Yenilenebilir enerji kaynakları okuyorum. Seneye londrada bir semester okumayi düsünüyorum.
Bachelor yani 4 sene bittikten sonra Master yapip bir kac sene almanyada calismak istiyorum. Daha sonra türkiyede sansimi denemek istiyorum aceba ne gibi durumlala karsilasa bilirim bir fikriniz varmi?? issiz kalma veya ne kadar maas alma durumu olabilir??