kesinlikle elektrik müh. okuyun arkadaslarıma tavsiye. ben elektrik elektronik mühendisliği okudum. elektroniği seçtim. keşke elektrik seçseydim diyorum.
kesinlikle elektrik müh. okuyun arkadaslarıma tavsiye. ben elektrik elektronik mühendisliği okudum. elektroniği seçtim. keşke elektrik seçseydim diyorum.
sebebını ogrenebılırmıyız?bu arada yaz tatıllrınde 1.sınıfı bıtırmıs bırısı ıcın en uygun faalıyet nedır?dıl olarak hangı dıllr tercıh edılebılır?
cahil elektrik mühendisleri dünyanın hiç bir yerinde böle bir bölüm olmadığını iddia ediyorlar.bu bölümün uluslararası kodu UCAS H600 dür.Google UCAS H600 yazarak dünyada hangi üniversitelerde var görebilirler.
afyon akü de elektrik mühendisliği var ama bi açıklama yapılmamış ayrıca bu meslek ile igili çaplı bilgi alabilirmiyim veya ben e.müh. olduğumda
TC devlet demiryollarında çalışa bilme durumum varmı bilgilendiren olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
E.Elektronik mühendisimi fazla alır yoksa bilgisayar mühendisimi sizce hangi bölüme tercih vereyim ben mimarlıkta istiyorum aslanda bi seçim yapmam lazım tabikide fazla para hangısınde ise ben ona tercih verecem varmı bana yardım etmek isteyen ?