facebook şifremi unntum seçeneğinden gerekli işlemleri yapmama rağmen her seferinde işlem başarılı görünüyor ve
Lütfen sabırlı ol; e-posta iletimi gecikebilir. Eğer bu e-postayı almazsan, yukarıdaki e-posta adresinin doğru girildiğini ve istenmeyen e-posta veya spam kutunu ya da filtreni kontrol etmeyi unutma.
yazısı çıkıyor ama gelen bir mail yok..yardımcı olabilirmisiniz...aynı msn i yeniden üye olmak için denedim ama kayıtlı diyo izin vermiyo ama msn bende ve mail gelmiyor...gelen kutusund-gereksiz kutusunda hiç bişe yok
facebook şifremi unuttum nasıl giriş yapıcam
facebook şifre mi unuttum daha sonra şifre mi unuttumdan msn adresime kod gönderdim ama o kod gelmedi ne yapmalıyım
İşleminizi tekrar yapınız.
Facebook sayfasında mail adresinizi girip "şifreni mi unuttun'a" tıklayın.
Facebook!a kaydolurken kullandığınız e-posta adresinize yeni şifre almanızı sağlayacak bir link gelecektir. O linke tıklayarak yeni şifre kaydedip facebook sayfanıza ulaşabilirsiniz.
E - posta adresinize link gelmesi bazan süre alabiliyor, bekleyin mutlaka gelecektir. Bazen de gelen onaylama linki Spam (gereksizler) klasörüne düşebiliyor. bakacağınız posta adresi mutlaka kayıtta kullandığınız olmalıdır.
Reset Password | Facebook <<< linke tıklayıp yeni şifre isteğinde bulununuz .