Arama

MSN'den maillerime neden bakamıyorum?

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 16 Haziran 2012 Gösterim: 14.194 Cevap: 10
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
18 Aralık 2008       Mesaj #1
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
iyi geceler...
msn de mail kutucuğunu tıklayıp da gelen postaları okurken bir hata oluştu diyerek iexplore.exe de hata oluştu yazan bir yazı çıkıyor ve kapatılması gerkiyor yazıyor.hata raporu gönderme kısmını tıkladım mı posta oturumu kapanıyor.hata raporu gönderi tıklayınca da destek istiyorum sizin dilinizde bir açıklama yok yazıyor.Ayrıca oturum kapatı tıkladığımda ise açılan posta sayfası yaklaşık 2 dk.kapanmıyr yani çok ağır işliyor.Nasıl düzelebilir ?yardım ederseniz sevinirim.Bu hata rapru her sefer posta ktumu açtığımda oluşmakta ve posta kutum da açarken ve kapanırken çok ağır işliyor.Acaba bu virüsle mi ilgili?evvelden üye olduğum sitelerde de bir isme tıkladığımda devamlı bu hata göstergesi çıkmaya başlamıştı.Mesela facebook da bir arkadaşa tıklayınca hemen çıkyor v rapor gönderme butonuna tıklayınca da birden facebook yok oluyor.Yanıtlarsanız sevinirim.
EN İYİ CEVABI BrookLyn verdi
Alıntı
Ziyaretçi adlı kullanıcıdan alıntı

iyi geceler...
msn de mail kutucuğunu tıklayıp da gelen postaları okurken bir hata oluştu diyerek iexplore.exe de hata oluştu yazan bir yazı çıkıyor ve kapatılması gerkiyor yazıyor.hata raporu gönderme kısmını tıkladım mı posta oturumu kapanıyor.hata raporu gönderi tıklayınca da destek istiyorum sizin dilinizde bir açıklama yok yazıyor.Ayrıca oturum kapatı tıkladığımda ise açılan posta sayfası yaklaşık 2 dk.kapanmıyr yani çok ağır işliyor.Nasıl düzelebilir ?yardım ederseniz sevinirim.Bu hata rapru her sefer posta ktumu açtığımda oluşmakta ve posta kutum da açarken ve kapanırken çok ağır işliyor.Acaba bu virüsle mi ilgili?evvelden üye olduğum sitelerde de bir isme tıkladığımda devamlı bu hata göstergesi çıkmaya başlamıştı.Mesela facebook da bir arkadaşa tıklayınca hemen çıkyor v rapor gönderme butonuna tıklayınca da birden facebook yok oluyor.Yanıtlarsanız sevinirim.

Farklı bir bilgisayarda yada farklı bir tarayıcı ile girip denedinizmi peki? Örneğin Mozilla Firefox ile deneyebilirsiniz, farklı bir bilgisayarda deneyebillirsiniz... IE sürümünüzle alakalı bir durum söz konusu olabilir, eski bir sürüm ise yenisini indirip kurup deneyiniz... Sisteminzde virüs olabilir..
Sponsorlu Baglantilar

Siz sonuca göre buraya bilgi verirseniz, tekrar size sonuca göre yardımcı olmaya çalışırız...

Saygılar,
MsXLabs Organization
BrookLyn - avatarı
BrookLyn
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008       Mesaj #2
BrookLyn - avatarı
Kayıtlı Üye
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Alıntı
Ziyaretçi adlı kullanıcıdan alıntı

iyi geceler...

Farklı bir bilgisayarda yada farklı bir tarayıcı ile girip denedinizmi peki? Örneğin Mozilla Firefox ile deneyebilirsiniz, farklı bir bilgisayarda deneyebillirsiniz... IE sürümünüzle alakalı bir durum söz konusu olabilir, eski bir sürüm ise yenisini indirip kurup deneyiniz... Sisteminzde virüs olabilir..
Sponsorlu Bağlantılar

Siz sonuca göre buraya bilgi verirseniz, tekrar size sonuca göre yardımcı olmaya çalışırız...

Saygılar,
MsXLabs Organization
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
tHeBruTaLiTyOfHeLL
Ziyaretçi
18 Aralık 2008       Mesaj #3
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
Ziyaretçi
İexplorer.exe Hatası Alıyorsanız İnternet Explorer Çökmüştür. İnternet Explorer 6 Kullanıyorsanız En İyisi İnternet Explorer 7 Sürümü Yükleyin Sorunuz Ortadan Kalkacaktır...

İnternet Explorer 7 Kurmadan Önce "CTRL ALT DELETE" Yaparak İexplorer.exe Aktif İse Görevi Sonlandırmayı Unutmayın.

>>>İnternet Explorer 7 İndirmek İçin Tıklayın<<<

İlla Beğenmiyorsanız Mozilla Firefox Ve OPERA Kullanmayı Tavsiye Ederim...

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Eylül 2009       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

maillerimi okumak istiyorum

MAİLERİMİ OKUMAK İSTİYORUM
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Kasım 2009       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msn hata raporu variyor nedeni ne olabilir acaba
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ocak 2010       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

maillerimi okumak istiyorum

maillerimi açamıyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ocak 2010       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
[QUOTE]maillerimi okumak istiyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ocak 2011       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
tüm tarayıcılardan denedim msn.com 'dan hotmaillerime bakmak istiyorum Bad Request (Invalid Header Name) hatası alıyorum Msn Sad lütfen yardım edin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Temmuz 2011       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yok ne mozilladan ne de crome den açılmıyor....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Temmuz 2011       Mesaj #10
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
başlatta özlelikler tıkla star menü altında customize tıkla en alta e posta adresinde bulanan outlock expresi windows live yap kaydet çıkk ama msne 2011 de bende çözemdim