maket ev planlarını "doll house plan free " gibi ifadeler kullanarak internetten arattırırsanız (google'da arama yaparken görselleri seçin) bir çok şey bulabilirsiniz. Türklerin de maket modelcilik siteleri var, Aslı Erataç veya Aslı Bayülgen ismini tam hatırlamıyorum onun sitesinde nasıl yapılacağına dair eğitici bilgiler var. Hobinize ne kadar bütçe ayırdığınızı bilmiyorum küçük hobi amaçlı cnc roterlar var, onlarla üç boyutlu herşey çalışabilirsiniz. Maket siteleri size çok yardımcı olacaktır kullanacağınız malzemler için. Kolay gelsin.
bir tarif vericem size bn dönem ödevi olarak maket ev yaptım
2 bardak un
1 ardak su
1 bardak tuz
bayaga çıkıyor bundan mutlaka deneyin ben araştırdım buldum.. figen abla diye biri wr harika evler yapıyor bakmanızı öneririmm bu karışımdan mutfağımı yaptımm.dolap poseti yada ilaç kutularının üzerine bu karışımı (tuz hamuru) sürüyoruz bıçak yada kesici bir alet yardımıyla şekil verip kurumaya bırakıyoruz kuruduktan sonra sulu yada guaj boyayla boyuyoruzz
beyler maket evi ilk önce nasıl krabilirim die bi düşünün hayal kurun sonra yapın oda yapıcaksanız kutu alın orta boyda yan çevitrin kapakları kesin içine kağıttan bişiler yapın yapıştırarak veya katlayarak oldu bide boyayın finiş yardımı olabildiysem ne mutlu bana...