Arama

Messenger yeni sürüm güncellemesini nasıl kaldırabilirim? - Sayfa 4

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 23 Haziran 2012 Gösterim: 28.341 Cevap: 58
spunky24 - avatarı
spunky24
Ziyaretçi
18 Eylül 2009       Mesaj #31
spunky24 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar uyumluluğu 2000 yaptım ve çalıştı..çok teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için.emeğinize sağlık.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Eylül 2009       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar benım msn de actıhımda daha yeni bir surum var.devam edebılmenız ıcın yenı surumu yuklemenız gerekır.bunu sımdı yapmak ıstıyormusunuz dıyor bende evet dıyıp tamam mı tıkladıhım da yukleme gerceklestırılemedı dıyor ve butun msn lerı ındırdımde ecılmıyor ne yapmalıyım lutfen bır an once yardım edın
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Eylül 2009       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim msn açılmıyor dediklerinizi yaptım yine olmadı oturum açılırken bir uyarı çıkıyor msn yeni sürüm yükleyin diyor yüklüyorum oda yüklenmiyor ben bundan hiç birşey anlamadım lütfen yardım edin...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Eylül 2009       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bendede aynı sorun var kişiler yok
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Eylül 2009       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msn acilmiyo yeni sürüm kulanmak istemiyom yukarda okudum bazi arkadaşlar i2000 diyorlar onuda denedim olamdi baska nasil olur acaba yardimci olursaniz sevinirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Eylül 2009       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya benimde aynı hatayı verio uyumluluğu win 2000 yaptım yine olmadı yardım edin lütfen
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Eylül 2009       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ya vallahi benimde aynı oldu ben paylaşım klasörü kullanıyorum onun için yükseltmek istemiyorum live 2009 a. Bende uyumluluğu win 2000 yaptım açılıyo ama ardından hemen kapanıyor. Ne olur acil yardım..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Eylül 2009       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm ben yeni sürümü yükledim ama eskisi daha ii benim için yeni sürümü nasıl kaldırabilirim
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009       Mesaj #39
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

slm ben yeni sürümü yükledim ama eskisi daha ii benim için yeni sürümü nasıl kaldırabilirim

Pc'ininzden öncelikle WLM'ı tamamen kaldırın >
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Daha sonra önceki sürümü indirip kurun (Konunun üst kısmında Güncelleme yazan yeri mutlaka okuyun) > https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Eylül 2009       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

msn yeni sürüm istiyor nasıll yapıldığını bilen varsa yardımce olabilir mii????teşekkürlerrrr.

acil cevap yaarsanız memnunnn olurummMsn Grin