Arama

Messenger yeni sürüm güncellemesini nasıl kaldırabilirim? - Sayfa 2

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 23 Haziran 2012 Gösterim: 28.289 Cevap: 58
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar, yetkili arkadaşlarımızın tavsiyelerinden 1 tanesini uygulamak istedim ve seçtiğim uyguluma şu oldu;

Sponsorlu Bağlantılar
msn exe üzerinde sağ tuş yapıp uyumluluktan windows 2000 seçtim uyguladım.
Şuanda sorunsuz olarak 8.1 ile msnye girebiliyorum. Herkesten allah razı olsun.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar;
ben msn 8.0 sürümünü kullanıyordum. ve bu günde itibaren günclleştirmeden açamıycağımı söyleyen bir uyarı çıkıyor. güncelleştiriyorum daha yüksek bir sürümü yüklüyorum bu seferde bilgisayarım kaldırmıyor ve açılmıyor. bende silip tekrar msn 8 i yükledim ama yine güncelleştirme istiyor ben bu olayı nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olun. bıktım şu güncelleştirmelerden
Sponsorlu Bağlantılar
euphrates - avatarı
euphrates
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #13
euphrates - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarım c: program files / msn messenger logosu ustunde(msn.exe) sağ tıklayıp uyumluluk diyip windows 95 yazan yerı windows 2000 yapınca tekrar msngr onarılıyor dıyıcek ve tekrar açılıcak ve sorun ortadan kalkıcak !
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msn yeni sürümü yükledim fakat açılıp tekrar 10 sanıye sürmeden kapanıyor nedenini bilen varmı ne yapmam gerekiyor lutfen yardımcı olunMsn Sad
euphrates - avatarı
euphrates
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #15
euphrates - avatarı
Ziyaretçi
o sorun bu konuyla alakalı degıl sitede arastırabılırsen bulabılırsın..

Arkadaslar ben bu eskı surum ısını hallettım ama windows live messenger olmadı ? Msn SurprisedMsn Thinking
en iyisi windowsun yaptıgı seyler yuzunden mecbuuuren bu son sürümü yüklemek fakat oda arızalı ugrastırıyor.. neyse kolay gelsin.
kriminal - avatarı
kriminal
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #16
kriminal - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Lord.iz adlı kullanıcıdan alıntı

yeni sürüm uyarısını kaldırmak ve sevdiğiniz sürümü kullanmak için programın özelliklerinden uyumluluk modunu Windows 2000 yaparak kayıt etmeniz yeterli bundan sonra yeni sürüm uyarısı almadan msn açabilirsiniz Msn Happy

Dedigini yaptım ama bu defa Msn Plus calışmıyor.
Msn actıgımda plus sekmesi kayıp oluyor yeniden msn plus kurdum ama yine kabul etmiyor.
Acaba bunun için bi formulun varmı varsa paylaşırsan sevinirim...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarım c: program files / msn messenger logosu ustunde(msn.exe) sağ tıklayıp uyumluluk diyip windows 95 yazan yerı windows 2000 yapınca tekrar msngr onarılıyor dıyıcek ve tekrar açılıcak ve sorun ortadan kalkıcak !

DOĞRU !
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
S.A. BN WLM 8.0 VAR GÜNCELLEMEK İSTEMİYORUM ACABA NE YAPABİLİRLİM
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Dediğinizi yaptım ama yine birşeyu değişmedi Msn Sad

Oldu sonunda teşekkürlerr Msn Happy
Son düzenleyen Misafir; 16 Eylül 2009 16:13 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
yesimagilgat - avatarı
yesimagilgat
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #20
yesimagilgat - avatarı
Ziyaretçi
ya ben uyumluluktan 2000 yaptım ve acıldı bu seferde plus ı kesınlıkle acmıyor plus lıve ı gormuyor bıle 2000 olunca halıyle plus3 te de guncelleme bulamıyor uyumluluk bılgısı var sadece menude o da olmuyor yenısını yukleyemedıgım ıcın oldu butun bunlar