11 yaşında bir erkek olarak nasıl bir saç modeli belirlemeliyim?
11 yaşında bir erkeğim sizce saçımı nasıl bir şekile sokmalıyımm.. saç kesimini nasıl yapmalıyım. fakat saçlarımın yanları biraz kabarık. sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkür ediyorum.
bence jole ile saçlarını düzgün bir şekle sokabilirsin önce saçlarını tara daha sonra kakül bırak üst tarafı önden az bi miktar görülecek kada kabart(dalgalı olmalı)yanları düz bir şekilde arkaya doğru yatır önden kakülüyana doğru yatır.
arkadaşlar ben de 15 yaşındayım arkadaş bir model önerdi bana benim saçların yanları kabarık güçlü bir çene yapım var arkadaş saçlarını john cena gibi yap dedi yanlar 1 numara kısa üst 3 numara uzun başta yürü gitlan rezil mi olayım dedim ama sonra çok iyi geldi saç derdi yok yazın terleme derdi yok kepekli arkadaşlar için kepek birikme sorunu yok çok güzel oldu bir çok kızda hari olmuşsun neden daha önce böyle yapmadın gibi şeyler söyledi google john cena yazarsanız çıkar
slm ben 13yaşında erkeğim saçlarım uzun biçimsiz tatile giderken düzeltmek istiyorum saçımı nasıl kestireyim ve nasıl yapayım cevabınızı bekliyorum lütfen cevaplayınız teşekkürler
dağanık bir topuz yap.
sonra önlere 1 tutam saç bırak ((iki yandn ama))
Ve süper saç oluyor daha çok okulda kullanın bnde yapıorm ve süper oluyo kıvırcık saçlar için önerim )