Arama

Oyun oynarken PC reset atıyor, yardımcı olur musunuz? - Sayfa 4

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 21 Nisan 2015 Gösterim: 49.521 Cevap: 103
furkandnr6 - avatarı
furkandnr6
Ziyaretçi
19 Haziran 2011       Mesaj #31
furkandnr6 - avatarı
Ziyaretçi
aynı sorun bendede vardı ısınmadan kaynaklı..
laptopsa bi sogutucu almaktan başka çare yok..
Sponsorlu Bağlantılar
masaüstü ise kasanın kapaklarını aç.. ve içini temizle süpürgeyle temizleyebilirsin bi zarar vermez..
kapaklarının açık kalması pcinin kapanmasını önlicektir..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Haziran 2011       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aynı sorun bende de vardı ve internette yazan her şeyi denedim,işlemci ve ekran kartındaki termal macunları temizleyip yenisini sürdüm,kasayı temizledim,fanlar düzgün çalışıyordu,Powersupply 550 watt gerçek değerde,ram'leri çıkarıp tek tek denedim,olmadı olmadı hemen hemen her oyunda bir süre sonra ekran kararıyor,dırrt diye ses çıkıyor ve bilgisayarı kapatıp yeniden açmam gerekiyordu.
Ancak sorunu çözdüğümü umuyorum,çünkü şu anda hiç bir hata almıyorum,bu sebeple yardımı olursa diye yazmak istedim.Hiç bir şekilde overlock işleri ile uğraşmadım ancak şimdi yapacağınız iş overlock yaparak ekran kartına daha çok yüklenmek değil aksine aşağıya çekmek.MSI marka Nvida 9600 GT ekran kartım var ve kurulum cd.sinin içindeki Dual Core Center programını kurarak bu işi hallettim olmayanlar internette bulabilirler.Kurduktan sonra dual core center'ı açıyoruz ve User Profile'yi tıklayarak yeni profil yaratıyoruz ve yanındaki settinge girerek VGA bölümünde Memory bende 1900 Mhz. idi ve dual core center programının ana yüzünde VGA kısmına tıkladığımda bütün değerler yeşil renkte ancak memory clock turuncu renkte idi bunu yeşil renge düşen sayıya kadar indirdim,bende 568 Mhz.de yeşil oldu ve bunu kaydederek çıktım.Şu anda o hatayı almıyorum.Siz de bunu düşürmelisiniz.Ati ekran kartı olanlar Ati Tray Tools isimli programı indirip deneyebilir,ben kullanmadım ama herhalde çözebilirsiniz.Yardımı olursa sevinirim,herkese kolay gelsin.
Sponsorlu Bağlantılar
Amanda_Evert - avatarı
Amanda_Evert
Ziyaretçi
19 Haziran 2011       Mesaj #33
Amanda_Evert - avatarı
Ziyaretçi
1. olasılık: Eğer bilgisayarında çok şey yüklüyse böyle sorunla karşılaşabilirsin...
2. olasılık: Bilgisayarının kapsitesi oyuna yetmiyor...
3. olasılık: Bilgisayarın yükten bozulmuş olabilir. Ve böyle durumlarda widowsu yeniden yüklemen gerekebilir...
Birşeydeğil...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Haziran 2011       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
amanda evert atıyorsun yani,bilgisayar fazla yükten yapıyor diyorsun, 2 tb. 4 tb.harddiskleri boşuna çıkarıyorlar o zaman,bu kadar büyük kapasitedeki harddsikler boş dursunlar diyemi üretiliyor.Bilgisayar yükten bozulurmuş,nerden duydun bunu, bu devirde buna sadece çocuklar inanır birde kadir inanır ha ha...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Temmuz 2011       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benım bilgisayar derecesı 45 fan speed 2215 iyimi acaba
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Temmuz 2011       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aynen banada oluyo böle şeyler bende pc resetledimde oluyudu sonra pcnin bazı ekran kartı ses kartı cdlerini ykledim yaklaşık 3ay sonra yeniden başladı aynı şey
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Temmuz 2011       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya kankiler metin2 oynuyorum ve 2,3 dakika içinde pc reset atıyor ya lütfen yardım bana? Msn Grin Msn Tongue :putnam:
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Temmuz 2011       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bn metin2 açıyorum 5dk sonra pc kendine rest atıyo CTRL ALT DELETE çalışmıoyr bnde nabcam Msn Confused
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Temmuz 2011       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
GeçLer bakın ben size bi yol söliyim bendede aynı sorun oluyodu önceden ama şuan yoq
1.Yol
oyunu Kaldırın tekrar yükleyin PVP oynayanlar PVP dosyalarınıda silsin tekrar yüklesin...
bu işe yaramazsa
2.yol
Başlat>>çalıştır'a girip dxdiag yazın ve ekranı seçip ekran kartının driver adını alıp internette arayın ve güncellenmiş birini yükleyin...
buda olmazsa
3.Yol
kasayı açın fanı çıkarın ve fanın altındaki macunu kurumuşsa değiştirin ve fanı temizleyin ve fanınız çalışmıyor ise yeni dan alın ( ben intel kullanıyorum farketmiyo pek) ve buda işe yaramaz ise
4.yol PC'ye format atın...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Temmuz 2011       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim pc dede reset atıyor kasa açık kalıyor ama ekran qidiyor pc yi kapatmadan da düzelmiyor
yardım