Arkadaşlar 2,5 yıl önce burnumu evde kuzenimle birlikte deildik.. Kesinlikle ama kesinlikle kendinz delmeyn.. ben de o zamanlar hyecana kapılarak hrkt etmiştm .. hiçbişi olmadı çok acısız,temiz,rahat ve güzel deldik ama bu benim şansım herkes bu kadar şanslı olmayabilr..hiç ama hiç acımadı yani hiç mi acımaz anlamadm

enfksyn da kapmadı..ertesi sabah kalktım..yarısına kadar çkarp bephanten sürüp tekrar takıodum ki birden hepsi çıktı.. tkrar takmak istedim.. takamadım tansiyonm düştü birden bayıldım..uyandıımda annem ağlıodu başmda kolnyalar sürüolrdı

hızmayı takabildm mi dedm.. baktm yanmda bnmlebirlkte yerde yatıo hızma da

snra ağlamaya basladım..çnkü eer kpanırsa annem birdaha izn vermicekti..takmaya çalştım olmadı acıodu..eczaneye gittk. sprey sıktı gözüme girmesn die göznü kapa dedi spreyi sıkarken.. o srada kuzenim almş hzmayı takmş.. sprey o kadr muhtesem bisi ki bi gram acı hssetmedm.. snra bana uyustrucu bi krem verdi her ihtimale karşı.. o sprey kadr işime yaramasa da işinize yarayabilr..eczaneye sölerseniz verir zaten. neyse snra işte tktım sürekli merhem sürdm suan çok rhatm ve memnunum.. yannz sakın hızmayı ilk zamanar çıkarmayn..htta ilk 3 ay çok fzla çıkarmamaya özen gösterin..okul konusunda ise;çok katı bi lisede okuorm..lise 3 öğrencisiym ve liseye basladıımdan beri hızmayı okulda idare ediorm.. minik bi hızmam var..kızan hocalar kızmayan,görmeyen hocalar var..1-2 derste çıkarıorm..onn dsnda tüm gün takılı hiç srn olmuo.. banyoya bile onla giriorm seviorm onu

9. snfta korkuodum ters takıodm hızmayı kısa ve ucu toplu hızmalar vardı onlar okulda çok işe yarıo aklnzda olsun hiç görnmüo.. umarm sorularnza cvp vardır yasadıım olayda

bir de benm annem böle şelere karşıdır.. ama her gün kuzenmle çıtlattık..zamanla insan etkilenio kbl edio

siz güvenilr biyere gidin adam gibi deldrn burnunuzu.bir de tabancanın zarar verdiğini duydum..özel iğneler var onlarla deldrin..