Arama

Web kamerası sorunu nasıl çözümlenir? - Sayfa 11

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 17 Temmuz 2013 Gösterim: 68.699 Cevap: 105
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ocak 2013       Mesaj #101
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aekadaşlar ben 1-1.5 ay önce dell bilgisayar aldım.aldığımda hiçbir sorun yoktu fakat şimdi dell webcam central calışmiyor.yani kamerayla bağlantı kurulamadı diyor.aynısı yine olmuştu ama ertesi gün açınca düzeldi.ayrıca kamera açmadan önce bana ingilizce olarak kameranın yeni bir sürümünden ve indirmek isteyip istemediğimden bahsediyor.ben bunu kapattim birkaç kez.nadiren çıkıyor zaten lütfen yardım edin ne yapabilirim?
Sponsorlu Bağlantılar
_21_21_ - avatarı
_21_21_
Ziyaretçi
16 Şubat 2013       Mesaj #102
_21_21_ - avatarı
Ziyaretçi
mrb ben mersinden cahit benim evimde cam kameram var 5 gündür çalışmıyor bunun nedenini öğrenmek istiyorum bu işte bana destek olacağınız için şimdiden tşk
Sponsorlu Bağlantılar
emily - avatarı
emily
Ziyaretçi
19 Mart 2013       Mesaj #103
emily - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
emily adlı kullanıcıdan alıntı

4 ay önce aldım bilgisayarımı önceden böyle bir sorun yoktu ama 2-3 haftadır bu sorunla uğraşıyorum. Laptopumun kamerası açılıyor ama karanlık görünüyor.Ne yapabilirim?Yardımcı olur musunuz..

Kameram açıldığında böyle görünüyor işte..
f5tqh

Alıntı
emily adlı kullanıcıdan alıntı

Kaldırdım tekrar yükledim kaç defa ama olmadı.Kamera sürücüsü derken driverdan bahsediyorsan onu da yaptım ama olmadı.Sürümü Windows 7 Home Basic..Packard Bell EasyNote TS11HR modeli.

Ah, keşke bir de yardımcı olsanız ne zaman yazmışım hala cevap veren yok doğru düzgün. Ne diyeyim artık. Hiç bir yerde bulamadım burada bulurum dedim.
carizma80 - avatarı
carizma80
Ziyaretçi
8 Haziran 2013       Mesaj #104
carizma80 - avatarı
Ziyaretçi
bazı kameralı sohbet proglamlarında chat yaparken özellikle (omegle) programında bilgisayarımın ekranı mavi oluyor ve yabancı bir dille hata veriyor ve 2-3 dakka sonra bilgisarım yeniden başlıyor,omegra programını kapayınca sorun kalmıyor,,sebebi nedir :???

ama skype de camda hiç bir sorunum yok
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Temmuz 2013       Mesaj #105
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ICE-MAN adlı kullanıcıdan alıntı

Cd deki driver sadece Xp için olabilir aşşağıdaki linkten kameranın modelini seçip yeni driverı indirin ve takrar deneyin..

A4Tech View Cam

link çalısmıyor kardes acil verir misin tekrar
TheOne - avatarı
TheOne
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013       Mesaj #106
TheOne - avatarı
Kayıtlı Üye
internette a4 tech modeli ne ise yazıp driver for artık win 7 ise win 7 ekleyin sonuna çıkar hemen