Msn Live 9.0 kullanıyorum.
İşletim sistemim windows7
Bilgisayarı yeni aldım ilk gün bi arkadaşımla gayet rahat biçimde görüştüm daha sonra bu sorun oldu
aynı sorun eski bilgisayarımdada oluyordu o da vistaydı
Web kameramı göster deyince bağlanıyor diyor sonra
"Web kamerası oturumu sona erdi." diyor kapatıyor ama karşı tarafın ki rahatça açılıyor
Görüntülü arama başlat seçeneğinde ise normal çalışıyor ama net görüntü gelip gitmiyor ondada
web kameramı göster sorununu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin.
Msn Live 9.0 kullanıyorum.
İşletim sistemim windows7
Bilgisayarı yeni aldım ilk gün bi arkadaşımla gayet rahat biçimde görüştüm daha sonra bu sorun oldu
aynı sorun eski bilgisayarımdada oluyordu o da vistaydı
Web kameramı göster deyince bağlanıyor diyor sonra
"Web kamerası oturumu sona erdi." diyor kapatıyor ama karşı tarafın ki rahatça açılıyor
Görüntülü arama başlat seçeneğinde ise normal çalışıyor ama net görüntü gelip gitmiyor ondada
web kameramı göster sorununu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin.
arkadaşlar yeni format attım formattan sonra camera cıdisinide yükledim bilgisayarda kameram çalışıyo ama msnde hiç açmıyo araçlardan ses ve görüntü kurulumundan baktım olmuyo ses ve görüntü kurulumu şuanda çalıştıramıyoz dıyo sorunun nerden oldugunu bi türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşşekkürler
masaüstünde görünüyorum ama mesenede görünmüyorum ve karşı tarafta görmüyor wepcam cdsinide kurdum ama olmuyor neden lütfen bi bilginiz varsa bana anlatırmısınız arkadaşlar
merhaba benim kameram logitech.bi kaç gün önce msn programım birden kapandı ve daha açılmadı.açılmıyo diye bende yahoo dan adres aldım yahoo açıldı ama kameralı görüşme olmuyo. kamera işaretin aktif gözükmüyo karşı taraf kameramı görmüyo bende onu.yahoo nun en son sürümünü yükledim. birde acaba ben yahoo iken karşıdaki adres msn li ise kameralı görüşülüyomu. şimdiden saolun