Arama

MSN'de kamera açtığımda karşı taraf beni göremiyor, neden olabilir? - Sayfa 2

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 10 Ocak 2012 Gösterim: 57.429 Cevap: 35
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ocak 2010       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar meraba kişiler web kameramı göremiyor. Ben karşıyı görüyorum. Sürümüm windows live messeger
Sponsorlu Bağlantılar
Hi-LaL - avatarı
Hi-LaL
Ziyaretçi
10 Ocak 2010       Mesaj #12
Hi-LaL - avatarı
Ziyaretçi
Araştırdığım kadarıyla bu soruna sık sık takılıp çıkarılan webcam ler ya da eski sürüm üstüne kurulan yeni sürüm neden olabilmekteymiş.

Sponsorlu Bağlantılar
Live Messenger 9 da sık karşılaşılan sorunlardan da biriymiş malesef. Ki ben de son bir haftadır aynı sorunla mücadele etmek zorunda kaldım ve aşağıda yazdığım yöntemle şimdilik bu problemden kurtuldum diyebilirim. Bir de siz deneyin, bakalım işe yarayacak mı?

1- MSN ana penceresinde menude bulunan ARAÇLAR >>> SES GÖRÜNTÜ KURULUMU na girin.

livemessenger9webcam2

2- Hoparlör/Mikrofon veya Hoparlör ayarlarını yaptıktan sonra "İleri" seçeneği ile webkamerası ayarları aşamasına ulaştığınızda, "DEVRE DIŞI BIRAK" şeklinde değiştirip " SON" diyin.

livemessenger9webcam3

3- Daha sonra tekrar ana penceredeki menu çubuğundan ARAÇLAR >> SEÇENEKLER >> KİŞİSEL adımları ile "Web kameramın olduğunu başkalarının görmesine izin ver" seçeneğinin aktif olduğundan emin olun. Değilse kutuyu işaretleyin ve "uygula" diyip kapatın.

5- Tekrar menu çubuğundan Araçlar >> Ses ve Görüntü Kurulumuna girin. Mikrofon /hoparlör ayarlarını geçtikten sonra bu sefer kullandığını web kameranızı seçip "SON" diyin.

6- Tüm bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra listenizdeki herhangi bir çevrimiçi kişinin penceresini açıp kendi webcam simgenize tıklayın ve "Web kameramı göster" seçeneğinin aktif olup olmadığından emin olun. Aktif ise onu tıklayarak görüntünüzün açılıp açılmadığını kontrol edebilirsiniz.

livemessenger9webcam4

Zaten bu sorunu yaşarken dikkat ettiyseniz "Web cameramı göster" seçeneğiniz aktif değildir. Eğer ki aktif hale getirebilirseniz sorunu hallettiniz anlamına gelir Msn Happy. Umarım bu bilgiler işinize yarar. Kolay gelsin. Hi-LaL

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mart 2010       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
KAMERAMI AÇTIĞIMDA KARŞI TARAF BENİ GÖREMİYOR AMA ONU GÖRÜYORUM SESİM GİDİYOR ONA ONUN SESİ GEKİYOR BANA
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mart 2010       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benmde aynı sorunum var yha messenger 8.1 i ykledm yeni sürümü yükleyin diyo msn aclmıyo tekrar 9.0 sürümünü yükledim onar dedım yine olmadı Msn Sad( msn sayfasnda kameramın işareti var ama acıldığında karsımdakı kisiyi qörüorm kendimi qöremiyorum ve oda benı :// lütFen yarDm edin Msn Confused msn: danqer_qirl_35@hotmail.com smdiden teSqqürler..*
misafir - avatarı
misafir
Ziyaretçi
28 Mart 2010       Mesaj #15
misafir - avatarı
Ziyaretçi
kameram normalde gösterior ayarlardan bakınca ama msn acılınca carpı işareti cıkıor ve kamera işareti ne bende nede karsı tarafta görün müor bunun sebebi nedir acaba cvp yazabilirmisiniz ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Mayıs 2010       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba..kamera ayarları tam..kendim açtığımda msn de görüntü var fakat karşı taraf görmüyor neden olabilir?
carizma80 - avatarı
carizma80
Ziyaretçi
26 Mayıs 2010       Mesaj #17
carizma80 - avatarı
Ziyaretçi
Ben msn de sohbet ederken,arkadaşıma kamera yolladığımda arkadaşımın görüntüsü net bir şekilde çıkıyo, ama benim görüntümün yerine kırmızı x işareti çıkıyo sebep nedir:?

bu sorunu sadece msn de yapıyom...
carizma80 - avatarı
carizma80
Ziyaretçi
26 Mayıs 2010       Mesaj #18
carizma80 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
tHeBruTaLiTyOfHeLL adlı kullanıcıdan alıntı

Kullandığın MSN Sürüm Nedir ?_?

kullandığım msn son sürüm 2009 (yapı 14.0.8089.726)
carizma80 - avatarı
carizma80
Ziyaretçi
26 Mayıs 2010       Mesaj #19
carizma80 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
tHeBruTaLiTyOfHeLL adlı kullanıcıdan alıntı

Kullandığın MSN Sürüm Nedir ?_?

MSN SÜRÜMÜM : Windows Live Messenger

Sürüm: 2009 (Yapı 14.0.8089.726)
çatlaq kıs - avatarı
çatlaq kıs
Ziyaretçi
6 Haziran 2010       Mesaj #20
çatlaq kıs - avatarı
Ziyaretçi
yha arkadaşlar benim msn de şu görüntü resmnn yannda wep cam ım yok neden olabilr acaba yardım edermisiniz cam simgesi olmadı içinde görüntülü konuşma yapamıyoruummm Msn Sad