Arama

MSN'de kamera açtığımda karşı taraf beni göremiyor, neden olabilir? - Sayfa 4

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 10 Ocak 2012 Gösterim: 57.472 Cevap: 35
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ocak 2011       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Karşı taraftaki kişinin; Masaüstü/bilgisayarım/ordan web cam açıktır Msn Grin ondan olabilir.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Şubat 2011       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
En iyisi bir bilgisayarcıya götürün
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Temmuz 2011       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msnde görüntülü konuşma yapıyorum.benim görüntüm normal ama karşı tarafın görüntüsü bende sürekli donuyor.bazende siyah veya gri ekran çıkıyor.karşı tarafta her iki görüntüde de sorun yok.normal bir şekilde hem kendi hemde benim görüntümü görebiliyor.ben başka kişilerle görüntülü konuşma yaptığımda bir sorun yok görüntü gayet net ve hızlı. karşı pcye format attım.başka kamera takıp denedik. ama yinede bu sorun çözülmedi.yardımınız için şimdiden teşekkür ederim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ağustos 2011       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msn den kamera açtığımda karşı taraf beni göremiyor ne yapmam gerekiyor? şimdiden teşekkürler
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
24 Ağustos 2011       Mesaj #35
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

msn den kamera açtığımda karşı taraf beni göremiyor ne yapmam gerekiyor? şimdiden teşekkürler

WLM'de Ses ve Görüntü Aygıtı Kurulumuna Girip Web Kameranızın Çalışıp Çalışmadığını Kontrol Edin, Ayarlarınızı Yapılandırdıktan Sonra Görüntülü Arama Yapınız. Sorun Devam Ediyor İse Windows Live Messenger 2011 Konusundan WLM'yi Güncelleyiniz. Sorun Düzelmediyse Sisteminiz ve Web Kameranız Hakkında Detaylı Bilgi Veriniz.
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ocak 2012       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar birşey duydum daha denemedim ama inş olur.. İlk öncelikle Msn'nize qirin Menüyü göster>Araçlar>Ses ve görüntü kurulumu orda ayarları yapın ve ileri diyin orda Web kamerası ayarları var ordan kameranızı seçiyorsunuz ve son diyorsunuz bu tamam sonra Araçlardan seçenekler diyosunuz Web camera var ordaki alttaki yerin işaretli olduğuna emin olun hea birde o Cameranın driverini yüklemeyi unutayın İnş olur arkadaşlar... Saygılarımla Umut Sinan...