Arama

İKV oyun hilesi var mı? - Sayfa 2

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 27 Şubat 2015 Gösterim: 17.348 Cevap: 31
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Ağustos 2010       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bu para kasma şu şekilde olur
1 hırsızlık
Sponsorlu Bağlantılar
2 maden şans ve hız lazım birde zaman
3 düşen itemler
4 zeka ne zaman item alınıp satılıcağını bilmek mesela veya ucuz madenleri stoklayıp değerlenince satmak
5 klan
6 emek ve plus

oyunda 5-6 saat online olanlara bir önerim oyuna girdikleri an en yakın madene gidip 2- 2.5 saat maden çeksinler sonra kasılcaksa ex 49larsaitem düşürmeye çalışsınlar 1.5 2 saat geri kalan aralarda karizma satıp bunları bitirdikden sonra klan kassınlar kendileride görücekler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ağustos 2010       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
selam öncelıkle ben oyunu 39 lw den sonra bırakmıs bırıyım ıkv oyununda kesınlıkle para hılesı yok ama klan parası kasmak ıcın oyunun bır acıgı mevcut klan parası kasarken vurdugunuz adamın karızması gıtmeden 100 klan parası alabılıyrdunuz bu mevcuttu ama bu acıkta kapatıldı bu ıslem gayet basıt sekılde kullanıcı gecıslerıyle yapılmaktaydı bızzat 1sefer yaptım devam ederdım ama benım pc 512 mb ram vardı ozamanlar kesınlıkle bot program vs yoktu eger gözluk veya yenı cıkan bır sey varsa sıze tek tavsıyem uzun ıs ama ben bu sekılde yapmıştım hılesız yasal olarak 1üyelık alın 4 adet çar acın bu çarları25 veya 30 a kadar kasın sonra bu adamların klan paralarını 2bıne yukseltın yıldız tek cızgı olucak sekılde ve plus uyelık alın 2 saatte 2500 klan parası kasabılırsınız bu sekılde oyun benım oynadıgm zamankı ımajını bıraktı en guzelı meteor zamanıydı maxlar fln sekıldı tek sunucu emınönunu felan herkes dos no satıs no taraf ama sımdık hepsı bayatMsn Grin msn verim anlamadıgınız bir şey lursa yardım ederım ikv dekı arkadaslara selam buradan tabı kaldı veya hatırlayan olursaMsn Grin mecit_kahriman@hotmail.com
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Eylül 2010       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar İkv 1 tane hile vardı onada çözüm buldular madenler oynuyo cekerken İkv'de hile Yoktur... Araştırmada yapmayın zaman kaybı plus alın labirente gidin cantayı doldurun işportacıya satın her satmada 200-250 Bin arası para kazanırsınız bunu sürekli yapın günde 3-4 m arası para kazanın ben öyle yaparak plus bitene kadar (1 ay ) 50 m yakın para yaptım yada madene oturun.. Dedigim gibi Hile Yoktur İkv'de
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Eylül 2010       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar youn da hile yoluyla para kazanmak söz konusu değil ancak böyle programlar aracılığıyka çarlarınız tehlikeye girmektedir bunu bilesiniz ne oyunda ne de başk bir yerde yöneticiler dahi olsa silerden kullanıcı adı veya şifre istemez sonra emekleriniz boşa gider üzülürsünüz haberiniz olsun
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Kasım 2010       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sakın ama sakın indirmeyin virüslü indirdim truva atı çıktı

benim bilgisayarıma bişiy olmadı çünkü benim toplam 11 tarayıcımdan topam 10 tanesi çalışıyor

bu yüzden dikkat edin

ama zaten bende de çalışmadı virüslü olduğu için tarayıcı sadece virüsün bulaşmasını engeller lütfen buna

DİKKAT EDİN

SADECE SİZİ DÜŞÜNDÜĞÜMDEN BUNU SÖYLÜYORUM

her şeye rağmen bana inanmayan denesin görsün
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Kasım 2010       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sakın ama sakın indirmeyin virüslü indirdim truva atı çıktı

benim bilgisayarıma bişiy olmadı çünkü benim toplam 11 tarayıcımdan topam 10 tanesi çalışıyor

bu yüzden dikkat edin

ama zaten bende de çalışmadı virüslü olduğu için tarayıcı sadece virüsün bulaşmasını engeller lütfen buna

DİKKAT EDİN

SADECE SİZİ DÜŞÜNDÜĞÜMDEN BUNU SÖYLÜYORUM

her şeye rağmen bana inanmayan denesin görsün
EsedullahŞİFA - avatarı
EsedullahŞİFA
Ziyaretçi
12 Aralık 2010       Mesaj #17
EsedullahŞİFA - avatarı
Ziyaretçi
Selamlar,

İKV dünyasında hile diye birşey yok. Bu ş.siz adam sadece sizlerin yıllardır emek harcadığınız karakterlerinizi çalmak istiyor.

Allah'ından bulsun.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Aralık 2010       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kardeş saat 6dan 7 ye kdar vaktını ayırısan her türl ümadeni çekerin sibiralı iridyum meneke elması mavıtopaz bu tür proqramlara inanıp indirmıeın içinde gözlemci denilen hack dosyası var benden uyarması
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ocak 2011       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar hile bilen söylesin lütfen yoksa bu oyun hilesiz gecmiyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Şubat 2011       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar sakın inanmayın İKV de hiç bir şekilde hile yoktur kendi emeklerinizle kasılıp para ve rutme yapacaksınız kendi emeklerinizle gözlük alacaksını bundan başka hile yok ama bildigim uygulamalı bir hile var ama demem bana kalsın xD