benm göbeyimde ben hemde tam ortasında onu yok etmek istiyorum bazıları küpe gibi durduğunu sölüyor güsell durduğunu sölüyor ama ben hoşlanmıorum nasıl yok edebilirim bu beni lütfen yardımcı olun yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
ben de 14 yaşında bir kızım yüzümde 10 dan fazla ben var ve bazıları önce sivilce oluyor sonra bene dönüşüyor benlerimi nasıl yok edebilirim ??
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı
bende tek 1 tane ben var bunu aldıra bılırmıyım acaba
Alıntı
normal benide yo edermi sirke liman
Alıntı
benm göbeyimde ben hemde tam ortasında onu yok etmek istiyorum bazıları küpe gibi durduğunu sölüyor güsell durduğunu sölüyor ama ben hoşlanmıorum nasıl yok edebilirim bu beni lütfen yardımcı olun yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Alıntı
yüzümde yeni benler cıkıyor nasıl yok ede bilirim yardımcı olursanız sevinirim
Alıntı
yüzümde ki benlerden nasıl kurtulabilirim yenileri cıkıyor
Alıntı
çok güzelim ama yüzümde bir çok ben var napıyım
Alıntı
ben 14 yaşındayım urnumun üstünde ben var 1 tane sirkeyle limon geçirirmi ?
Alıntı
ben 12 yaşındayım yüzümde 15 tane ben var bu benleri nasıl gidereceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız
sevinirim...
Alıntı
ARKADAŞLAR BEN YÜZÜMDEKİ BENİ KAŞIYARAK KAVLATTIM ŞİMDİ KABUK BAĞLAMIŞ BİR YARA GİBİ GÖZÜKÜYOR ACABA BUNUNYOK OLMASI İÇİN NE YAPABİLİRİM.VE BU KALICIMIDIR ? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Yüzünüzde ya da vücudunuzda çıkan benleri bir sağlık kuruluşunda uzman kişilere göstermeden yoketmeye çalışmayınız.
Çeşitli, ben tipleri vardır ve bunlar neredeyse herkeste yüzün ve vücudun çeşitli yerlerinde görülmektedirler. Bazıları doğuştan, bazıları sonradan oluşan benler, zararsız da olabilir, ben olduğunu sandığınız tehlikeli ve yoketmeye çalıştığınızda sağlığınıza zarar verecek melanoma dönüşme ihtimali olan oluşumlar da olabilir.
Tedavi için ilk olarak ne tür bir benin söz konusu olduğu tespit edilmelidir. Tedavi için yapılacak işleme de ne siz, ne çevreniz ne de güzellik uzmanları değil sağlık kuruluşunda uzmanlar karar vermelidir.