yüzümdeki benleri nasıl yok edebiliriz lütfen bsns yardım edin teşekkürler:
EN İYİ CEVABI
Daisy-BT verdi Alıntı
Ziyaretçi adlı kullanıcıdan alıntı yüzümdeki benleri nasıl yok edebiliriz lütfen bsns yardım edin teşekkürler:
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı ben 17 yasında bir gencim güzümde boynumdaki benlerden sikayetciyim aynaya bakamıyorum acaba benleri gidermenin bir yolu varmı
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı sirke ve limon suyunu karıştır 10 gün bir bardakda beklet et benine sür kesin çözüm denenmiştir
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı benim yüzümde ben var 2tane vede onları nsl yok edicem aynen bnde aynaya bakmaktan çok korkuorum yüzümü saklıyarak dışarı çıkıorum ltfen yarıdm edinn
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı benimki et beni değil yinede yok edermi sirke ve limon suyu
Yüzünüzde ya da vücudunuzda çıkan benleri bir sağlık kuruluşunda uzman kişilere göstermeden yoketmeye çalışmayınız.
Çeşitli, ben tipleri vardır ve bunlar neredeyse herkeste yüzün ve vücudun çeşitli yerlerinde görülmektedirler. Bazıları doğuştan, bazıları sonradan oluşan benler, zararsız da olabilir, ben olduğunu sandığınız tehlikeli ve yoketmeye çalıştığınızda sağlığınıza zarar verecek melanoma dönüşme ihtimali olan oluşumlar da olabilir.
Tedavi için ilk olarak ne tür bir benin söz konusu olduğu tespit edilmelidir. Tedavi için yapılacak işleme de ne siz, ne çevreniz ne de güzellik uzmanları değil sağlık kuruluşunda uzmanlar karar vermelidir. Son düzenleyen buz perisi; 6 Temmuz 2012 12:48
Sebep: Başlık düzenlendi.