Ekran kartınız on-board ise anakartınızın marka ve modelini yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız. Harici bir ekran kartınız var ise sadece ekran kartınızın modelini yazınız...
Merhabalar lutfen yardım edıın
dun aksam pc vısta formattladım fkat hersey tamam ama metın2 acınca 3- grafık hatası dıyor bu ekran kartıyla ılgılımıs calıstıra dxdıom gıbı bısey vardı yazdım ekran kısmında ekran kartı yok gozukuo sanırım yazılımı kayıp yanı sılındı ama ben ekran kartımın markasını bılmıyoerum nasıl ogrenebılırım bazıları bı lgısayar acıldıgında yazıyor dıyo eger oyleyse bende foxconn yazıyor fakat mdelını nasıl bulcam lutfen yardım ltfen
mrb pcye format attım fakat ekran kartının drıverını yukleyemıyorum cunku ekran kartınınb marka modelınoı bılmıyorum nasıl ogreneecem lutfen yardım edın lutfn
abi banada bir yardımcı olabılirmisin acaba anakart kim 06/25/2009-G31_ICH7-6A79Ofk1C-00 ANAKART ADI FOXCONN G31AX/G31MG/G31MV/G31MX Servies ekran kartı adıda ıntel gma3100 yazıyo onboarttan kullanıyorum drverini bulamadım yardım lütfen
Anakart Kimliği 06/25/2009-G31_ICH7-6A79Ofk1C-00 Anakart Adı Foxconn G31AX/G31MG/G31MV/G31MX Series Görüntü Bağdaştırıcısı Intel GMA 3100 onboarttan kullanıorum acil driveri lazım lütfen
netten inen bazı driverlerde sorunlu oluyor bana sorarsan bir tane teknoleji maqazına qiderek ordan al hem daha saqlıklı olur sürekli olarak driver aramak zorunda kalmazsın