Arama

Kemik çürümesi hakkında bilgi verebilir misiniz?

En İyi Cevap Var Güncelleme: 6 Mayıs 2012 Gösterim: 7.156 Cevap: 5
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
16 Ocak 2009       Mesaj #1
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
kemik çürümesi hakkında bilgi verebilir misiniz? Mesela sebepleri nelerdir? sonucunda neler olabilir? yardımcı olursanız çook sevinirim.
EN İYİ CEVABI TEKSİLAHJ0RDAN verdi
Buyrun; Kemik Çürümesi Hakkında Bilgi

Sponsorlu Baglantilar
İnşallah Yardımcı Olabiliriz...
TEKSİLAHJ0RDAN - avatarı
TEKSİLAHJ0RDAN
Ziyaretçi
16 Ocak 2009       Mesaj #2
TEKSİLAHJ0RDAN - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Buyrun; Kemik Çürümesi Hakkında Bilgi

Sponsorlu Bağlantılar
İnşallah Yardımcı Olabiliriz...
Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009       Mesaj #3
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
OSTEOLİZ:Kemiğin çürümesi, nekrozu, erimesi anlamına gelir. sebepleri kemik dokusunun atrofiye uğraması, yani hareketsizlik, postür duruş bozuıklukları olabilir. butür uzun süre kasılarak yada rahatsızoturmak, uzun süre oturmak kas atrofilerine, yapı bozukluklarına ,kemişk ve eklem kireçlenmeleri ve nekrozuna yani kemik çürümesi diye halk arasında tabir edilen hastalığa neden olabilir..
Quo vadis?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Haziran 2010       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba, 32 yaşındayım ve osterooporoz hastasıyım, şu an 6 buçuk aylık hamileyim(değerli bebek), ve sağ kalçamda başlıyan ağrı dizlerime kadar vurdu, ortopedi ve travmatoloji Prof. gittik, korumalı mr çekildi, sağ kalçada topuz kemiğimde çürüme görüldüğünü ama bunun gebelik bitiminden sonra yavaş yavaş kaybolacağını söyledi ama bizi ilkönce fizik tedavi dr.na yolladılar, Dr. gördü o da sağ kalça topuz kemiğinde çürüme var, bebek doğduktan sonra hemen ameliyatla alınacak ve yerine platin takılacak demişti.
Geçmişte de kortizol tedavim oldu yaklaşık 10 aya yakın,
Neler bana bu hastalığın nedenleri ve tedavileri hakkında acil bilgi verin, ağrılarım dayanılmaz oldu....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ekim 2011       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

kas curumesi ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum

kas neden çürür?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mayıs 2012       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba.ben 12 yaşındayım.yaklaşık üç aydır sol ayağımın 2. parmağında kemik çürümesi var denildi.daha amelyat olacağım belli değil ama merak ediyorum ayağım bazen okadar çokk ağrıyor