Merhaba arkadaşlar,
Bir senedir çıktığım bir kız var.Fakat sürekli görüşemiyorum.Önceleri ayda 3 yada 5 kere görüşüriken şimdi üniversitelere ayrılışlarımız yüzünden o başka bir ile bende başka bir ile okumaya gittik.Bir yandan'da maddi sıkıntım(dışarıda okuyorum)Aileme çok yük olduğumu düşünüyorum.Sanki boşuna okuyorum gibi hissediyorum.O gün bugündür kendimi hiç iyi hissetmiyor,arada bir sevgilimden uzak oldugum için ondan sogumaya başlıyor,sonrasında tekrardan içime bir ürperti giriyor ve onu ne kadar çok sevdiğimi tekrardan anlıyorum.Ama bu aralar kendimi hiç ama hiç iyi hissetmiyorum hayattan kopma noktasına kadar geldim her gün ölsemde artık bu hayattan kurtulsam diye dualar ediyorum,İntihara kalkışmaya çalışıyorum fakat korkuyorum, ve biliyorum'da yüce rabbimiz Allah (C.C) buyuruyorki,
" “İmanı olan, intiharı düşünmez. İntihar, bir kurtuluş değil, sonsuz acı azapların başlangıcıdır. İntihar etmek, başkasını öldürmekten daha büyük günahtır.” Yine yüce rabbimiz Allah c.c. buyuruyor ki :” Ben kullarıma taşıyamayacakları yükü yüklemem.”
Allah Teala insana hayatı ile ilgili bir tasarruf yetkisi vermemiştir. Kendi canına kıyan kimse, Allah’ın kendisine vermedigi bir yetkiyi kullandığı için azabı haketmiş olur. Sevgili Peygamberimiz buyuruyor: “Her kim bir dağdan (yüksek bir yerden) kendisini aşağıya atıp intihar ederse, Cehennem ateşinde sonsuz ve devamlı olarak kendisini yüksekte, aşağıya bırakan bir halde azap olunur. “ " yani diğer dünya'da yaşantımdan daha çok acı çekeceğimi biliyorum.Kısacası değinmek istedğim konu ,artık hayattan hiç ama hiç zevk alamıyorum ne yapsam ne etsem sonucu değiştiremiyorum.İşlerim hep ters gidiyor,bir düzene girmiyor.Uyku düzenim bozuldu.Derslerden koptum.Hergün can sıkıntısı.Arada Arkadaşları çagırıp biyerlere gidip konuşarak,eğlenerek kafa dağıtmaya çalışıyorum fakat eve geldiğimde yine eskisi gibi oluyorum

bu içimdeki sıkıntı hiç bitmiyor hep böylee.Yardım alacak biryerde bulamıyorum.Psikologada gidemiyorum,çekiniyorum.Açılsam bile sanki kendimi hiç iyi hissetmiyeceğimi biliyorum.Bilinç altıma artık yaşadığım hayatın boş olduğunu,hayattan hiç zevk alamıyacağım hissini kazımış durumdayım.Offf ne yapsam ne etsem hiç birşey bilemiyorum.Sürekli kafamda birşeyler gelip gidiyor,anlıcağınız düşüncelerim karman karışık.Ve artık kendimi çok yanlız hissediyorum... =((
bu konu hakkında bana yardımlarınız neler olabilir tavsiyeleriniz vs.. :'((((
Şimdiden yardımcı olacak tüm kardeşlerimden Allah razı olsun.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah..