Arama

PC'yi açınca güç kesiliyor, reset atıyor ve ekran gelmiyor, sorun ne olabilir?

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 6 Mayıs 2012 Gösterim: 8.953 Cevap: 13
meheka - avatarı
meheka
Ziyaretçi
17 Ocak 2009       Mesaj #1
meheka - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar... benim ufak bir sonum var..... pc açınca aniden gücü kesiyor fanlar duruyor tekrar başlıyor..birkaç kez kendini resetledikten sonra tız bir sesçıkararak çalışıyor ama buseferde ekrana bir sinyal gelmiyor... neden kaynaklanıyor.. yardımcı olursanız sevinirim
Sponsorlu Bağlantılar
Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009       Mesaj #2
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
Bilgisayarınıza format atmak en kesin çözümdür.
Sponsorlu Bağlantılar
Quo vadis?
Dj_EmRe - avatarı
Dj_EmRe
Ziyaretçi
3 Şubat 2010       Mesaj #3
Dj_EmRe - avatarı
Ziyaretçi
dediğim gibi arkadaslar, açarken;

Güvenli Mod
Ağ yardımıyla açılış gibi bişey ve

windows olağan sekilde baslasın yazıları cıkıyor.. Hepsini denedim olmadı. F8 den bütün seçenekleri denedim yine olmadı Msn Sad

Windows dolduktan sonra hemen 1 sn mavi bir ekran görünüyor ve pc reset atıyor Msn Sad Msn Sad bana yardım edermisiniz ?
ufuk04 - avatarı
ufuk04
Ziyaretçi
5 Şubat 2010       Mesaj #4
ufuk04 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Dj_EmRe adlı kullanıcıdan alıntı

dediğim gibi arkadaslar, açarken;

Güvenli Mod
Ağ yardımıyla açılış gibi bişey ve

windows olağan sekilde baslasın yazıları cıkıyor.. Hepsini denedim olmadı. F8 den bütün seçenekleri denedim yine olmadı Msn Sad

Windows dolduktan sonra hemen 1 sn mavi bir ekran görünüyor ve pc reset atıyor Msn Sad Msn Sad bana yardım edermisiniz ?

Kardeş o pc çökmüş sen format atabiliyosan at atamıyosan bir bilgisayarcıya götür
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Mart 2010       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim bilgisayar tekrar geri başlıyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Nisan 2010       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
... O BANADA OLUYO MAVI EKRAN HATTA ORDA YAZILAR YAZIOR RAKAMLAR FLN BAN ÖLE OLDU PC RESET ATTIM GECTİ SNDE ÖLE YP SU AN PC SNN CÖKÜK AMA FORMAT ATARSAN PCNE KAVUSABİLİRİSN Msn Happy !
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Kasım 2010       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ya Beyler Bendede Bir Sorun War f8 e bas diyo 2 tane seçenek falan geliyor yardım ya bi kurtulamadım pc acılıncada herşey başa dönmüş oLuyor Kafayi Yicem Burda Msn Mad Ltf Yardımmmm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ocak 2011       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
o sorun bendede vardı pc acılıyo 10 sn sonra gücü kesiyodu islemci fanını degistirdim düzeldi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Eylül 2011       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben format attım pc 'ye 10-15dk geçti mavi ekran açtım office yüklerken attı sonra tekrar açtım tekrar attı suan bilmiyorum bakalım nolcak format atmama ragmen yaptı nedir acaba sorun?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Eylül 2011       Mesaj #10
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
pc açılırken sürekli del'e bas. mavi ekranda BIOS menüsü gelecek . orada menünün sonunda bir yerde default (standart) ayarları yükleyip ok'le.bilgisayarı yeniden açmayı dene...
oyun.xp3.biz ...::Anasayfa::...