Arama

Harddisk sorunumun çözümü nedir?

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 9 Ekim 2013 Gösterim: 3.652 Cevap: 5
_MaNfRiD_ - avatarı
_MaNfRiD_
Ziyaretçi
18 Ocak 2009       Mesaj #1
_MaNfRiD_ - avatarı
Ziyaretçi
s.a arkadaşlar benim ik tane sorunum var 1.sorum bilgisayarıma kart readerımı taktığım zman içine bişi atamıyorum şu hatayı alıyorum ''disk yazmaya karşı korumalı'' kart readerın üstündeki luck tuşu açık sorun ne olabilir..

Sponsorlu Bağlantılar
2. sorum ise hardiskm bazıları beyaz bi sayfaya dönüştü tıkladıım zaman içeriğini görebiliyorum. Bi ark. böle olmuştu onda birlikte aç komutu geliyodu format atmak zorunda kalmıştı bendede öle olmasından korkuyorum.bilg. virus yok eminim 3 tane (nod 32,kaspersky,panda)ve ayrıyetten combofix adındak bir program kullandım ama düzelmedi.Harddisk sorunumun çözümü nedir?

yanlışlıla konuyu iki kere açmışım siteda daha yeni saylırım daha tam çözemedim
Son düzenleyen _MaNfRiD_; 18 Ocak 2009 03:28 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
18 Ocak 2009       Mesaj #2
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Ve aleyküm selam ilk sorununuz için şunu söyleyebilirim.
Genelde flash belleklerde de karşılaşılan bir problem."Yazmaya karşı korumalı" diyor ise muhtemelen bahsettiğiniz tuş(luck), kart okuyucuyu kilitleme modunda.Birde tam tersini yapıp ta deneseniz herhalde problem kalmayacak.Muhtemelen aparatınızın üzerinde sürgülü gibi ufacık bir buton bulunur.Kilit açma-kapama butonu yani...Bir kontrol edin derim.
Sponsorlu Bağlantılar

İkinci sorununuzu çözemedim.Diğer arkadaşlarımızdan bilen varsa mutlaka yardımcı olacaklardır.Kolay gelsin.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Eylül 2009       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

harddisk yazmaya karşı korumalı

hh
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
20 Eylül 2009       Mesaj #4
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

hh

Denetim Masası / Klasör Seçenekleri / Görünüm / ''Basit dosya paylaşımı kullan (Önerilen)'' seçeneğinin yanındaki tiki kaldırın.

Sonra Hdd'e sağ tıklayıp Özellikler / Güvenlik sekmesinden kendi kullanıcı hesabınızı seçerek bütün denetimleri 'izin ver' olarak ayarlayıp deneyiniz.Sorun devam ederse Gelişmiş menüsünden 'izinler' ve 'sahibi' sekmelerine tıklayarak bütün sahiplikleri kendi üzerinize alıp tekrar deneyiniz.
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
nila - avatarı
nila
Ziyaretçi
23 Temmuz 2011       Mesaj #5
nila - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar... hardiskim ked bilgisayarımda çalışmıyor bilgisayara taktığımda sinyal veriyor fakat diğer bilgisayarlarda çalışıyor... bide hardiski nasıl tarata bilirim.yardımcı olabilirmisiiz?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Ekim 2013       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar harddiskim normalde 3 e bölünmüş şekilde c,d,e fakat disk yönetiminden girdiğim zaman 107,42 gb bir yeşil yani boş alan gözüküyor ve ben bunu birincil veya mantıksal sürücü yapamıyorum sağ tıklayıp yeni basit sürücü sihirbazına girip oluşturmaya çalıştığımda en düşük boyutu bile versem:
DİSK VE DİSKLER ÜZERİNDE BU İŞLEMİ TAMAMLAMAYA YETECEK YER YOK uyarısıyla karşılaşıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler...