BENİM TANIDIĞIM HEPSİ GRUBU DAĞILMAZ ÇÜNKÜ ONLAR KARDŞ GİBİ BİRBİRLERİNİ SIKI SIKI SARILIYORLAR O YÜZDEN DE BENİM BİR SÖZÜM OLCAKKKK
'''''ET TIRNAKTAN AYRILIR MI ARKADAŞLAR''' O YÜZDEN İNŞ AYRILMAZLAR EMİN OLUN Kİ YRILMAZLAR VE BUNU BİLİN Kİ GÜLÇİN GRUBUNU BİYERE BIRAKACAK KADAR KÖTÜ BİRİ DEĞİLDİR GALİBA
arkadaşlar grup hepsi gerçekten ayrılmışş gülçin evlediği için gruptan çıkmışş gülçinin yerine bir başkası gelicekmişş arıyolarmış şuann... yhaa keşke ayrılmasalardıı offffffff
yha evlense bile gruptan ayrılmaz bence ayrılamaz çünkü çok ses getiren bir grup.Zaten ayrılsalarda pek ilgilendirmez beni.Dinlemiyorum çünkü ama yinede yorum yapmak istedim çünkü gülçinin evlenmesi pek önemli değil çünkü sonuçta onla herhangi birimiz evlenmicez ki evlenirsede iyi kendi kararı.Ama asla grup dağılmaz...
Gülçin’in Dubai’de balayında olduğu, grubun 1 Şubat’ta Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konsere üç kişi katılacağı açıklandı. Grubun basın danışmanı “Gülçin şu an özel sebeplerden ötürü yurtdışında” dedi. Ergün daha önceki röportajlarında “Bazı evli çiftleri sevgi adına dürüstlüklerini kaybetmiş insanlar olarak görüyorum. Bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum” demişti.