Arama

25 haftalık gebeyim, bebeğimle ilgili bazı sorunlar var, yardımcı olur musunuz? - Sayfa 3

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 21 Eylül 2011 Gösterim: 21.384 Cevap: 25
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Eylül 2009       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
8mm 5 gebeyim kac haftalik gebeyim lutfen yardimci olun cinki 3 doktora gorundum biri 6 haftalik diyo kimi 9 hftlik kimide 3 aylik diyo kime inanacam bilmiyorum cevap verin lutfen
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ekim 2009       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
34 hafta 3 günlük hamileyim aşırı derecede kasılmalarım ve agrılarım var dün acile gittim açılma yada suyum gelmedigi için müdahale etmediler bu ikinci çocugum ilki sezeryan buda sezeryan olacak yardımcı olursanız sevinirim
Sponsorlu Bağlantılar
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
16 Ekim 2009       Mesaj #23
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

8mm 5 gebeyim kac haftalik gebeyim lutfen yardimci olun cinki 3 doktora gorundum biri 6 haftalik diyo kimi 9 hftlik kimide 3 aylik diyo kime inanacam bilmiyorum cevap verin lutfen

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

34 hafta 3 günlük hamileyim aşırı derecede kasılmalarım ve agrılarım var dün acile gittim açılma yada suyum gelmedigi için müdahale etmediler bu ikinci çocugum ilki sezeryan buda sezeryan olacak yardımcı olursanız sevinirim

Bu sorulara sadece bir sağlık kurumundaki detaylı tetkik sonucu yanıt alabilirsiniz. Doktorunuzdan bilgi isteyin lütfen.
Sağlıklı günler dileriz.
düşünceli - avatarı
düşünceli
Ziyaretçi
27 Mart 2010       Mesaj #24
düşünceli - avatarı
Ziyaretçi
benimde bebegıme aynı seylerı söyledıler ben 26 haftalık hamıleyken su an 28 haftalık hamıleyım 2 hafta var kontrollerıme ve her gun dusunuyorum allah korusun ama eger bu boşluk buyurse nelerle karsılasırız bı bılenınız varmı ??şimdiden tesekkurler
GÜNDÜZ - avatarı
GÜNDÜZ
Ziyaretçi
9 Haziran 2011       Mesaj #25
GÜNDÜZ - avatarı
Ziyaretçi
24,5 HAFTALIK BEBEĞİMİZİN GEÇEN HAFTAKİ KONTROLÜNDE DÖRTLÜ DOPPLER ÇEKİLDİ.BEYNİNDEKİ BOŞLUĞUN 9.5 MM OLDUĞU SÖYLENDİ.BAŞKA BİR DOKTORA (PROFESÖR) GİTTİK ONUN CİHAZININ ÖLÇÜSÜ 8 MM GÖSTERDİ.ERTESİ GÜN BAŞKA BİR DOKTORA (DOÇENT) GİTTİĞİMİZDE 10 MM ÖLÇÜMÜ YAPTI.BİR HAFTA İÇİNDE ÖLÇÜMLER DEĞİŞKENLİK GÖSTERİRMİ VEYA CİHAZLARIN ÖLÇÜMÜ MÜ FARKLI YADA YANLIŞ? YÜZDE DOKSAN BU BOŞLUĞUN KAPANACIĞINI SÖYLÜYORLAR.AMA BİR HAFTADA ÜÇ DOKTORUN YORUMU-ÖLÇÜMÜ FARKLI OLDU.KONTROLLERE DAHA SIK GELMEMİZİ BOŞLUĞUN TAKİBİNİ YAPILACAĞI ÖNERİLDİ.BOŞLUK ÖLÇÜSÜ NORMALİN ÜSTÜNDE AMA KÜÇÜLME İHTİMALİ OLUR MU?KORKULACAK BİŞEY VARMI?ÇOK TEDİRGİNİZ.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Eylül 2011       Mesaj #26
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ablam sen boşuna üzmüşsün kendini allah verince veriyor vermeyince vermiyor sağlıklı diiyor doktur sakat doğuyor sakat diyor sağlıklı doğuyor sen gönlünü ferah tut allaha dua et